2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفی شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 52 پست
زینکم خوردی؟

ممنون از راهنماییتون

زینک تا حالا نه امتحان میکنم

ولی ویتامین ای و فولیک اسید و.... مرتب میخوردم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
۲۰ آذر موعد پریودم بوده پریود قبلیم ۲۰ آبان بوده

اها

فک کردم میگی ۲۰ سیکل بی بی زدی

خب برو دکتر

یا بی بی نشون نمیده بارداریتو

یا کیست داری که باعث میشه پریود نشی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها فک کردم میگی ۲۰ سیکل بی بی زدی خب برو دکتر یا بی بی نشون نمیده بارداریتو یا کیست داری که باع ...

از کیست گذشته پلی کیستیکم😂😂😂

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
زینک قرصه؟ اسم کاملش چیه؟ ویتامین هستش؟

آره چن تا چیز با همه تو گوگل سرچ کن

چه جوری باردار شدین بار اول؟؟با دارو؟؟

بار اول دوسال تحت نظر بودم iui کردم دکترم برام امپول hmg تزریق کرد که مجدد آی یو ای بشم ،تزریق کردم اما موقعیتش رو نداشتم برم،سونوب واژینال شدم فولیکولها ریز بودند دکترم گفت احتمال باردای صفردرصد،یکی از دوستان یه مامای خونگی بهم معرفی کرد، همون دفه اول جواب گرفتم .

درمان کردی؟ سراغ iui و ivf رفتی؟

دوسال بیشتر طب شیمیایی الان چن ماهه سنتی

شوهرم میگه اگه خدا بخواد طبیعی میده

خدا خیرش بده برا منم دعا کن مگه ماما چیکار کرد؟؟

همون دفه اول رفتم پیششون،ازروشکم معاینه ام کردن دقیقا تخمدان چپم خیلی ضعیف بودکه با لمس از روی شکمم فهمیدن،بعد بهم گفتندبیرون منتظر باشم که داروهامو آماده کنه،بعدداروهامو اورد،یه شکل عجیبی داشت مث یه موی گوله شده بود،راستشو بخوایدتردید داشتم استفاده کنم ازشون اومدم خونه و یکیشو با قیچی باز کردم یه چیزایی توش مخلوط کرده بود که نفهمیدم چیه،تو روغن کرچک زدم واستفاده کردم،خیلی عذرمیخوام دیگه از فرداش همینجوری ازم آب سرد میریخت ،که مجبور بودم نوار استفاده کنم،ولی توهمون ماه جواب داد و پری نشدم

دوسال بیشتر طب شیمیایی الان چن ماهه سنتی شوهرم میگه اگه خدا بخواد طبیعی میده

خب گلم.خدا عقل و دانش داده به اشرف مخلوقاتش

که بره کشف کنه.الان خیلیا با علم بچه دار شدن...

هرچی بیشتر بگذره احتمال بارداریت با ای وی اف هم کمتر میشه

چرا لذت پدر و مادر شدن رو از خودتون بگیرید

الان ک قدیم نیس .الان ۹۸ درصد زوج ها بچه دار میشن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

همه ی اینایی ک گفتین استفاده کردم الان ۴۰ ماهه منتظرم😢 باورش ی کم سخته برام هم نازاییه دیگه😢😢😢

منظورت چهار ماهه ؟اگه اینا رو استفاده کردی و باردار نشدی ،حتما مشکلی هست عزیزم ،البته دور از جون ،باید بری دکتر دفترچه شوهرتم ببری ، یه چکاب کامل کن

منظورت چهار ماهه ؟اگه اینا رو استفاده کردی و باردار نشدی ،حتما مشکلی هست عزیزم ،البته دور از جون ،با ...

۴۰ ماه... خب مشکل ک بله پلی کیستیکم شوهرم هرچند وقت یک بار آزمایش در حد متوسطه مشکلی برای باروری نداره