من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
ده روز به پریودت مونده و بی بی زدی؟ ینی از تخمک گذاریت ۵ روز میگذره که خیلی زوده حد اقل ۲ روز به ...
۲۰ آذر موعد پریودم بوده پریود قبلیم ۲۰ آبان بوده
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید میپرسم آخه دکتر نرفتم هنوز یعنی ترشح سفید عفونته یا طبیعیه؟
سوزش و خارش هم داری؟ بو نمیده؟
ترشح سفید فکر نکنم البته تا ی حدی ن خیلی زیاد
بری دکتر برا چکاپ بهتره
منم ديروز ازمايش بتا دادم منفي بود اين ماه كلوميفن و لتروزول و hcg و امپةل سينال اف زدم دو تا تخمك ازاد كردم ولي نشد تا ديروزم شياف و استراديول خوردم كه اگه ني ني بود جاش سفت شه ولي بتا منفي بود 😔
عزیزم نگران نباش به زودی مادر میشی،من چند سال تحت نظر بودم الان شکر خدا ۳ تاجوجه دارم،فکرشم نمیکردم ،هر بار که بعد اون همه دوا و درمون پری میومد،کارم فقط گریه بود،استرس نداشته باش رژیم غذاییتو اصلاح کن،به امید خداهرچه زودتر نی نی تو بغل کنی😍
عزیزم باه زنان از عطاری بگیر بخور ،گرمیجات استفاده کن ،ارده شیره خرما گوشت گوسفندی ،لوبیا نخود استفا ...
همه ی اینایی ک گفتین استفاده کردم
الان ۴۰ ماهه منتظرم😢 باورش ی کم سخته برام هم نازاییه دیگه😢😢😢
عزیزم خودت و همسرت این ماه زینک بخورید به همسرتم اسید فولیک بده علاوه بر اینکه خودت میخوری...ازمایش بده اکه کمبود ویتامین دی داری ویتامین دی هم بخور. این ویتامینها خیلی اثر گذارن تو باردار شدن مخصوصا زینک....یک روز در میون اقدام کن. خرما و موز و انار بخورید هر روز
مطمئنم توام نینی داری مطمئنم ب امید همون بالاسریمون😍😍😍
آمین ممنون عزیزم 😘❤❤
عزیزم نگران نباش به زودی مادر میشی،من چند سال تحت نظر بودم الان شکر خدا ۳ تاجوجه دارم،فکرشم نمیکردم ...
خدا رو شکر خدا حفظشون کنه😘😘😘
امیدوارم............