2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفی شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 52 پست
زینک قرصه؟ اسم کاملش چیه؟ ویتامین هستش؟

اره قرصه ویتامینه (روی )+ ویتامین بی هم داره داخلش .خارجیش رو بگیر .هر ورقی فکر کنم ۲۵ تومنه. خیلی تو باروری موثره .هم زن هم مرد مصرف کنن تاثیرش بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ ماه... خب مشکل ک بله پلی کیستیکم شوهرم هرچند وقت یک بار آزمایش در حد متوسطه مشکلی برای باروری ندا ...

وااای خیلی زیاده ،تعجب میکنم نتیجه نگرفتی ،همکارم پلی کیستیک بود ، دکتر سونوش میگفت به عمرم تخمدانی با این همه کیست ندیدم مدت درمانش هشت ماه طول کشید،و الان یه دختر داره اما واقعا پیگیر بود ، عزیزم یه سر به تاپیک یکی مونده به آخر م بزن انشاالله کمکت کنه ،اما ورزش مخصوصا پیادهروی تند واقعا کمک کننده است

اره قرصه ویتامینه (روی )+ ویتامین بی هم داره داخلش .خارجیش رو بگیر .هر ورقی فکر کنم ۲۵ تومنه. خیلی ت ...

ممنونم گلم

روزی یکی باید مصرف شه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

وااای خیلی زیاده ،تعجب میکنم نتیجه نگرفتی ،همکارم پلی کیستیک بود ، دکتر سونوش میگفت به عمرم تخمدانی ...

قبلاً پیاده روی میکردم از امروز دوباره شروع کردم هرروز میخوام برم از چن روز دیگه هم باشگاه میخوام برم ان شاالله منم نتیجه میگیرم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
عزیزم یادم رفت بهت بگم ، بعد از هشت ماه درمان گیاهی ، اون ماهی که باردار شد ،به تجویز دکترش از لتروز ...

من شش یا هفت ماه لتروزول مصرف کردم شایدم بیشتر وضع کیست هام بدتر شده😔 

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤