2777
2789

دخترم سه ماه و نیمشه از دوماهگی بهش شیر خشک ببلاک ۱ میدم چند روزه وقتی میخوره همش بالا میاره ..یعنی بهش حساسیت داره؟؟

امروز ک دیگه وحشتناک بالا اورد جوری ک قالی کثیف شد 

شما چ شیر خشکی پیشنهاد میدین ؟؟

راستی دو روزی هم هست ک انگار میل ب خوردن شیر نداره ..همیشه ۹۰ سی سی یا بیشتر میخورد الان ۶۰ سی سی ب زور میخوره شیشه شیر و پس میزنه

میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه حساسیت داشت ازهمون اول مشخص میشد اینکه دو سه روزه اینطور شده ممکنه نشانه بیماری باشه مثلا ...

میتونه مال دراوردن دندون باشه ...اخه لثه پایینشو ک نیگا میکنم دوتا جای دندون میبینم ...ولی لثه بالاش اینجوری نیست

میتونه مال دراوردن دندون باشه ...اخه لثه پایینشو ک نیگا میکنم دوتا جای دندون میبینم ...ولی لثه بالاش ...

ببین کلا به نظر من ببرش دکتر ببین نظرش چیه ولی برای دندون خیلی زوده دندون بی اشتهایی میده ولی تهوع نه البته به زور بهش نده ممکنه بالا اوردنش به خاطر این باشه🌹

کامفورت بده بچه منم استفراغ میکرد شبابی قراری میکرد. دکتر گفت کولیکه تاشش ماهگی کامفورت بده

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
میتونه مال دراوردن دندون باشه ...اخه لثه پایینشو ک نیگا میکنم دوتا جای دندون میبینم ...ولی لثه بالاش ...

پس همین دختر دایی من توی چهلم دندون در آورد  لثه پاین اگر ورم کرد و قرمز هست یعنی از همینه

خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤ 
کامفورت بده بچه منم استفراغ میکرد شبابی قراری میکرد. دکتر گفت کولیکه تاشش ماهگی کامفورت بده

دقیقا شبا هم خیلی بی قرار شده 

پس همین دختر دایی من توی چهلم دندون در آورد  لثه پاین اگر ورم کرد و قرمز هست یعنی از همینه

دوس داره همه چیزو گاز بگیره ..مدام دستاش تو دهنشه..جدیدا هم بی قراره و کم اشتها شده