2777
2789
عنوان

شماچجوری کسی ک عاشقش بودین رو ترک کردین:/

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 31 پست
گفتنش اسونه:/

من هم سن خودتم کاااملا درکت میکنم هرچقدر بری دنبالش هیچ نتیجه ای نداره باور کن که نداره اگه معجزه بشه و بخواد دوباره رابطه رو شروع کنه ده روز بعد بازم به یه بهونه ای میره چرا؟چون میدونه تو واسش هستی هروقت بره تو میری دنبالش

امیدوارم درک کنی حرفامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو نمیدونم اما اگه برگردم به ۱۲سال پیش بعد تموم کردن با عشقم دیگه سراغ دیگری واسه فراموش کردنش نمیرفتم که چندسال بعدش بفهمم از ته دل عاشقم بوده عشقم بنا به شرایطی ولم کرد همه پسرا روباه هستن واسه به دست آوردنت سروکله میشکنن تا به دستت آوردن دوماهه شوتت میکنن با بی رحمی پس چه بهتره مقاومت کنی تا توی کفت بمونن

من هم سن خودتم کاااملا درکت میکنم هرچقدر بری دنبالش هیچ نتیجه ای نداره باور کن که نداره اگه معجزه بش ...

اره میفهمم خودم میدونم دیگه هرگز مثل قبل نمیشه 

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...
من هم سن خودتم کاااملا درکت میکنم هرچقدر بری دنبالش هیچ نتیجه ای نداره باور کن که نداره اگه معجزه بش ...

معجزه نیس واسم اومدنش:) میدونم بعد کنکورم برمیگرده چون اونموقع من دیگه حالم خوبه و سختی ندارم اما اونموقع اون دیگه لایق من نیس ومن میدونم قلبم سرد میشه الان بهش نیازداشتم

والا حواست به درسات باشه حالت خیلی خوب میشه من و ماجرام دقیقا ده سال توست 

پس مث خواهر قبول کن حرفامو بهش عمل کن بذار اون برات بمیره چرا همیشه دختر جماعت باید کوتاه بیان مثلا پسرا چی هستن؟؟؟؟؟؟

والا حواست به درسات باشه حالت خیلی خوب میشه من و ماجرام دقیقا ده سال توست  پس مث خواهر قبول کن ...

اخه من دوسش نداشتم🤕خودش خودشو زد ب در ودیوار...چجوری درس بخونم روحیمو داغون کرده نابودم کرده مثل یه نامرد وسط باتلاق ولم کرده 🤕

معجزه نیس واسم اومدنش:) میدونم بعد کنکورم برمیگرده چون اونموقع من دیگه حالم خوبه و سختی ندارم اما او ...

چه خوبه که خودت اینا رو میدونی😅❤آدمای بهتری بعد از کنکورت پیدا میشن که نمیزارن یه ثانیه یاد ایشون بیفتی مطمئن باش

اما طول میکشه تا فراموش شه ...و یکیو پیدا کنی ک بهت بخوره

نه عزیزم وقتی یکی بهتر پیدا بشه فراموش میشه مثل آب خوردن تو این زمونه عشق فقط روی  صفحه کاغذ  یا روی موبایل نوشته میشه نه روی صفحه قلب 

قربونت عزیزم،اره نبودم تازه برگشتم در ضمن حرف منو زدی ولی حرفم باعث شد آشتی کنیم 😄

😅😅😅همین ک بیا قرار اخرمونا بزاریم؟؟؟

خووو الان در چه حالی ....در کدام مرحله بسر میبری؟؟؟😝😝😝

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣