2777
2789

خیلی سخته🤕

۶ ماه باهاش رابطه داشتم ینی 

دوست بودم از اردیبهشت ماه ...اولین دوست پسرم بود واینکه ۱۹ سالمه ...اولش گفت عاشقمه وانقدر پیگیرم شد تا قلبم بهش متمایل شد ...قرار بود کنکور بدم برم پیشش شهرامون ۳ ساعت فاصله داره اما نتونستم و قرار شد امسالو باهام بمونه اونایی ک پشت کنکورن میدونن چ حس خفقانیه...اما نموندگفت بدرد هم نمیخوریم گفت مشکل خانوادگی داره گفت قبلن عاشقم بود چون زیاد پیگیرش نبودم بهش گفتم دلم تنگته بیا پیشم اما گفت نمیخواد بیاد چون دیگه نمیخواد دستمو بگیره وقتی میدونه مال هم نمیشیم :(((( خیلی حالم داغونه خیلی احساس خفگی دارم هیجا رم ندارم برم درد دل کنم اها راستی دیروز قبل اینکه بهش بگم بیا پیشمو اینا ی دعوای حسابی کردم باهاش ک توقرار بود پیشم بمونیو اینا ممکنه برگرده ینی؟

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش خاستم یروز بیاد واسه بار اخر همدیگرو ببینیم ،اون منو از پشت بغل کرد ک خیلی احساساتی نشم من از جلو😞😞بعدم قرار گذاشتیم حتی اگه التماسشم کردم جواب تماسامو نده

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

بره گم شه منم مث تو بودم دقیقا ۱۹سالگی دانشجو

پسرهمستیمون بود دوماه بتزیم داد بعدش گفت من عاشق دختر دیگه بودم خواستم با وجود تو اونو فراموش کنم اما نتونستم عذاب کشیدم خواستم جای خالیشو با پسرای دیگه پر کنم اما به جایی رسیدم از خودم حالم به هم میخورد 

بره گم شه منم مث تو بودم دقیقا ۱۹سالگی دانشجو پسرهمستیمون بود دوماه بتزیم داد بعدش گفت من عاشق دختر ...

اگه توشرایط دیگه ای بودم بهتر بود ...خیلی بده بخاطر شرایطت پس زده بشی

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...