2777
2789
عنوان

گم کردن کاردکس گواهینامه🙏🙏🙏

16057 بازدید | 29 پست

سلام خانما

من امتحان آیین نامه رو قبول شده بودم و افسرم یه بار رد شدم

امروز کاردکسمو گم کردم 

الان باید آیین نامه رو دوباره امتحان بدم؟؟؟؟؟

تو رو خدا اگه میدونین کمکم کنید خیلی ناراحتم😞

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

خاهشا اگه میدونین جواب بدین😭😭

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیازی نیست. تو پرونده ت هست مدارکش نگران نباش.

خدایا مرسی 

واقعا خوشحال شدم😘😘😍😍😍

خواهش می‌کنم. اتفاقا خواهر منم همین اتفاق واسش افتاد. المثنی صادر کردن برا مدارکش. 🌹

ممنونم که جواب دادی داشتم دق میکردم 

حوصله دوباره امتحان دادن نداشتم😘

خاهشا اگه میدونین جواب بدین😭😭

سلام وخسته نباشیدمن یه ۶ماهی هست تمام مدارکموکه شامل پرونده وعکسای ۳در۴ وکاردکسموگم کردم بایدچیکارکنم به نظرتون شماچیکارکردین؟؟ممنون میشم جوابموبدید

سلام وخسته نباشیدمن یه ۶ماهی هست تمام مدارکموکه شامل پرونده وعکسای ۳در۴ وکاردکسموگم کردم بایدچیکارکن ...

سلام عزیزم

برا من یه کاردکس دیگه صادر شد.

و نیاز نبود دوباره امتحان بدم

راجب بقیه مدارکم نمیدونم باید چیکار کنید

سلام

رفتم آیین نامه رو امتحان دادم بعد کاردکس رو برداشتن و گفتن میتونی بری چون قبول شدم بعدش یه افسر همونجا نشسته بود گفتم این پرونده ی آموزشگاه رو هم باید تحویل بدم به شما بعد گفت که بندازش سطل آشغال منم اومدم بیرون پارش کردم ولی الان کاردکس سالم سالمه دست خود راهنمایی و رانندگی 

برای آزمون با افسر پرونده ی آموزشگاه رو هم لازم دارن آیا؟ 

سلام رفتم آیین نامه رو امتحان دادم بعد کاردکس رو برداشتن و گفتن میتونی بری چون قبول شدم بعدش یه افس ...

بله

بله

سلام عزیزم

من چند ماهی هست ک کاردکسمو گم کردم . تاحالا آزمون آیین نامه ام ندادم

به من گفتن گرفتن المثنی خیلی سخته.

میشه بهم توضیح بدی چجوری باید المثنی بگیرم و مراحلش چیه

سلام عزیزم من چند ماهی هست ک کاردکسمو گم کردم . تاحالا آزمون آیین نامه ام ندادم به من گفتن گرفتن ا ...

سلام ❤

برا منم المثنی صادر شد 

رفتم آموزشگاه همون لحظه یه کاردکس دیگه دادن فقط یه مهر المثنی هم روش زدن

حالا نمیدونم چرا به شما گفتن زیاد طول میکشه🤷‍♀️