من امتحان آیین نامه رو قبول شده بودم و افسرم یه بار رد شدم
امروز کاردکسمو گم کردم
الان باید آیین نامه رو دوباره امتحان بدم؟؟؟؟؟
تو رو خدا اگه میدونین کمکم کنید خیلی ناراحتم😞
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهش میکنم. اتفاقا خواهر منم همین اتفاق واسش افتاد. المثنی صادر کردن برا مدارکش. 🌹
ممنونم که جواب دادی داشتم دق میکردم
حوصله دوباره امتحان دادن نداشتم😘
سلام وخسته نباشیدمن یه ۶ماهی هست تمام مدارکموکه شامل پرونده وعکسای ۳در۴ وکاردکسموگم کردم بایدچیکارکن ...
سلام عزیزم
برا من یه کاردکس دیگه صادر شد.
و نیاز نبود دوباره امتحان بدم
راجب بقیه مدارکم نمیدونم باید چیکار کنید
رفتم آیین نامه رو امتحان دادم بعد کاردکس رو برداشتن و گفتن میتونی بری چون قبول شدم بعدش یه افسر همونجا نشسته بود گفتم این پرونده ی آموزشگاه رو هم باید تحویل بدم به شما بعد گفت که بندازش سطل آشغال منم اومدم بیرون پارش کردم ولی الان کاردکس سالم سالمه دست خود راهنمایی و رانندگی
برای آزمون با افسر پرونده ی آموزشگاه رو هم لازم دارن آیا؟
سلام رفتم آیین نامه رو امتحان دادم بعد کاردکس رو برداشتن و گفتن میتونی بری چون قبول شدم بعدش یه افس ...
بله
سلام عزیزم من چند ماهی هست ک کاردکسمو گم کردم . تاحالا آزمون آیین نامه ام ندادم به من گفتن گرفتن ا ...
سلام ❤
برا منم المثنی صادر شد
رفتم آموزشگاه همون لحظه یه کاردکس دیگه دادن فقط یه مهر المثنی هم روش زدن
حالا نمیدونم چرا به شما گفتن زیاد طول میکشه🤷♀️