2777
2789
اره همینا ک دلم سوختو فلان میکنن همونایی هستن ک با کفشو لباس چرمشون به بقیه پز میدن و اگه تو هفته گ ...

عزیزم من هم گوشت میخورم هم اگر پولم برسه لباس چرم میپوشم. چرم گاو فرق داره 

مگه هر کی ناراحت شده باید گیاهخوار باشه؟؟؟!!!

چرا خلط مبحث میکنید؟؟؟

گاو گوشتش مصرف میشه و پوستش میره برای چرمسازی. ضمنا گاو اهلی است و تولید و پرورش میشه.

نه سمور و روباه که حیوان وحشی و بخشی از چرخه طبیعت هستند و گوشتشون هم خوراکی نیست!

این دو تا موضوع مختلفه!

البته زیاده روی در هیچ چیز خوب نیست حتی گوشت خوردن.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی استارتر ، ظرفیتت بالاست..

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم من هم گوشت میخورم هم اگر پولم برسه لباس چرم میپوشم. چرم گاو فرق داره  مگه هر کی ناراحت ش ...

بابا میگم اونم حیوونه

چون روباه خوشکله و داف محسوب میشه تو حیوونا همه دلشون میسوزع ولی اون گاو و گوسفند بیچاره چون زشتن کسی بهشون محل نمیده و دلسون نمیسوزه

در ضمن نظر شما برا کسایی ک حامی حیوانات هستن همونقدر چرته ک نظر من برا شما هست

پ نمیتونی بگی حرفت درسته

سلام ملیکم
درضمن اینا روباه به نظر میان نه سمور این تیپی که گفتی رو تصورکردم یاد ادمای بدجنس توی فیلما افتادم

خونه مادرشوهر ک میخای بری باید تیپ بدجنسی بزنی با اخلاق اون ست کنی😂😂😂😂

دلت میاد؟ اگه یه موجود قوی تر از انسان وجود داشت .دوس داشتی اعضای خانواده ات رو شکار کنه.پوستش رو ل ...

وای خدا نکشتت، از تصور اینکه ی غول شوهرمو خشک کنه جای شال بندازه گردنش چرا خندم میگیره 😑😑😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مگه چیه هی چندشم میشه چندشم میشه میکنید من خودم ی شال گردن دارم روباهه یه پالتوهم دارم پوست خرسه با ...

وای خوشبحالتتتت😮😮😍😍😍😍😍😍😍😍روباه خییییییییلیییی شیکههههههه😍😍😎😎😎😎

خونه مادرشوهر ک میخای بری باید تیپ بدجنسی بزنی با اخلاق اون ست کنی😂😂😂😂

اون حیوون چرا باید تاوان اخلاق مادرشوهر مارو بده؟؟ مطمئن باش از اینا هم استفاده کنی هرجا بری همه بهت میخندن کسی نمیگه چه شیکه، پس خودتو از فکر این چیزا دورکن

اَمی قبره سَر نَوادیرَن    فاتحه خوانی تی پیشکش!