2777
2789
عنوان

شما هم مث ما نمی تونید پسنداز کنید یا فقط من اینجوریم؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میتونین با یک ونیم؟ ما هم اول برج کنار میذاریم ولی باز کم میاریم

خب کار شوهرم بیمارستانه هر ماه وسطش یه کارانه ییا اضافه کار یا بدی اب و هوا میدن اگه کم بیاریم از اون استفاده میکنیم ایطور نیس ک هیچ نداشته باشیم تو کارت خودم و مال خودش اخر ماه میمونه 

ما پس انداز ریالی نداریم پس اندازمون خونه ماشین زمین از اینجور چیزاس پول نگه نمیداریم 

عالیه 

اما تو شرایط کنونی اگه ۶۰ تومن نقد داشته باشی چطور می خواهی زمین یا ملک بگیری

یا امام رضا
یه صندوق دوتومنی ک 20 ملیونه ده ماهه. یه صندوق ده ملیونی ده ماهه ماهی یه تومن.. یه صندوق یک و سیصد.. ...

منظورت از صندوق خونگی همون وام خونگیه یا من اشتباه برداشت کردم؟

ارزش پولو برا این میگم که معمولا وامای خونگی طولانی مدتن تو این اوضاعم ک هر روز پول بی ارزش میشه اگه بیوفتی نفر آخر پولت ارزش قبل رو نداره

...
خب کار شوهرم بیمارستانه هر ماه وسطش یه کارانه ییا اضافه کار یا بدی اب و هوا میدن اگه کم بیاریم از او ...

اهان دو نفر کار میکنین؟خوب پس خوبه حقوقتون

ما کلا دو نیم پولمون میمونه همش برا قسط میره

چه جووری

فقط سه تومن خرج کردیم خب.. 4 ماه.. سه تومن خیلی کمه. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍