2777
2789
عنوان

شما هم مث ما نمی تونید پسنداز کنید یا فقط من اینجوریم؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 59 پست
بچه دارین؟

نچ دونفریم.

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو و نیم کلا

اگه قسط سنگین نداری میشه باش پس انداز کرد،اول ماه ک حقوق میگیرید یه مبلغیشو برو طلا بگیر حتی شده ی گرم

برنامه خانه ما رو هم دان کن هرچی هزینه میکنی توش بنویس ببین یه ماه چطور میشه و کجاها پولتون خرج میشه

...
اگه قسط سنگین نداری میشه باش پس انداز کرد،اول ماه ک حقوق میگیرید یه مبلغیشو برو طلا بگیر حتی شده ی گ ...

برنامش خوبه شما استفاده میکنی ازش؟؟

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

برنامش خوبه شما استفاده میکنی ازش؟؟

من تازه نصبش کردم خوبه بنظرم

فهرست داره مثلا تعیین میکنی کرایه تاکسی یا پول بنزین یا رستوران و لباس و...مینویسی چقد امروز خرید کردی،توضیحاتم داره میشه بنویسی مثلا دقیقا چ لباسی گرفتم

خوبیش اینه پایانش میبینی چقد پول بابت چیزای

غیرضروری مث تنقلات دادی 

...

شوهرمن پولای اضافشو میزاره حساب خواهرش که کارمندبانکه. هم سودبیشتری میده هم اینکه دم دستش نیس خرج کنه. کم بیاره برا چکاش خرج میکنه... خودم که به شخصه اصصصصلا نمیتونم جمع کنم