2777
2789
عنوان

اسکرین چت همسر لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 155 پست
رمز اینستا کدوم میشه دقیقا بعد اگه هک کنه میتونه اکانتو کلا برا خودش کنه؟

اره ببین میری تو اینستا ی جا زده یوزرنیم ک ای دی طرفو باید بزنی بعد پاینشم پسورد میخاد اینارو بزنی وارد پیج میشی میتونی کلا اون کاربری رو داشته باشی و پست و استوری بذاری

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

وا چ ربطی به مرد و زن بودن داره اصلا هم اینطور نیست

منکه نمیتونم حالیش کنم منطقشم در این حده ک میگه من برم زن بازی تو هم باید بری🥴

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم نمیزاره من اینیستا نصب کنم خودش نصب کرد مجبورش کردم پاکید دیشب دوباره دیدم سرش توشه میخنده دید ...

منم نمیزارم شوهرم نصب کنه گفتم اگه نصب کنی خودمو جررررر میدم.

❤❤❤❤❤
زرشک پلو بامرغ 

به به    نوش جونت بچسبه استخونت

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

[QUOTE=116207225]شوهرم نمیزاره من اینیستا نصب کنم خودش نصب کرد مجبورش کردم پاکید دیشب دوباره دیدم سرش توشه میخنده 

اگه قراه من نبینم توهم نباید ببینی مردو زن نداره.بهش بگو خوبه منم برم پایین تنه مردای دیگرو ببینم .

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
شوهرم نمیزاره من اینیستا نصب کنم خودش نصب کرد مجبورش کردم پاکید دیشب دوباره دیدم سرش توشه میخنده دید ...

شوهر منم اینستا داره من ندارم

من باهاش دوستانع برخورد میکنم باهم میریم تو گوشیش اینستا فیلم میبینیم بعضی وقتا جوابای چت شم میدم اوایل دعوا کردم دیدم فایده نداره بعد دیگه هرچی فالور زن بود رو بلاک کردم الان میاد رو صفحه ش خودش جلو من بلاک میکنه فقط تا میتونید صمیمی باشین

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
منکه نمیتونم حالیش کنم منطقشم در این حده ک میگه من برم زن بازی تو هم باید بری🥴

یعنی چی؟ پدرشوهر من میخواست زن دوم بگیره، مادرشوهرم گفته بود بریم سر خیابون ببینیم مشتری کی زیاده؟ گفته بود بخوای زن بگیری منم شوهر جدید میخوام، پدرشوهرم به گوه خوری افتاد

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
مثلا چیکار میکنی به منم راهکار بده

خودم اینیستا دارم ولی خودتونم میبینین که چه وضعیه زنا تو اینیستا بهش گفتم اینیستا من دنبال مد لباس و غذا و... هستم خوشم نمیاد نصب کنی اگرم نصب یعنی منو بی ارزش حساب کردی اونم نصب نکرد

❤❤❤❤❤
🥰😘

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

منم نمیزارم شوهرم نصب کنه گفتم اگه نصب کنی خودمو جررررر میدم.

قایمکی نصب میکنه وقتی میاد خونه حذف میکنه دیدم ک نیگم مردا زور تو سرشون نمیره

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
برو بهش بگو یک بار دیگه از این چتای روابط کاری تو گدشیت ببینم.‌تو هم چت روابط کاری تو گوشیم زیاد میب ...

👍👍👍😂😂😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪