2777
2789
عنوان

اسکرین چت همسر لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 155 پست
قایمکی نصب میکنه وقتی میاد خونه حذف میکنه دیدم ک نیگم مردا زور تو سرشون نمیره

هههه نه نصب میکرد تو اینیستا میدیدم بعد از وسط به دونیم کره شمالی و جنوبی تقسیمش میکردم🤣🤣🤣🤣

❤❤❤❤❤
داست یه لشی و میدید میگفت کمک کنید یه شوگر پیدا کنم سینه اسم ریخته بیرون یه وضعی میگم طاقت داری منم ...

مال من ازینا نمیبینه اخه دوستاشو میبینه بعد میریم صفحه جهانی فیلمای خنده دار اینا میبینیم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کولی هست بازی رو به نفعه خودش عوض میکنه اینو بگم رفته به داداسم گفته خواهرتون بدون اجازه اینیستا ...

😐 شب بالش بذار روش خفه ش کن خلاص😜

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
هههه نه نصب میکرد تو اینیستا میدیدم بعد از وسط به دونیم کره شمالی و جنوبی تقسیمش میکردم🤣🤣🤣🤣

مثلا نمیتونه باایمیل بره ؟؟؟حرفایی میزنیدا

ایشالا ک هیچوقت نصب نکنه

اره ببین میری تو اینستا ی جا زده یوزرنیم ک ای دی طرفو باید بزنی بعد پاینشم پسورد میخاد اینارو بزنی و ...

میدونی منظورم اینه که مثلا طرف ایدی منو هک کنه یکاری کنه که دیگه به کاربریم دسترسی نداشته باشم ممکنه؟

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
خونه سگ بیوفته گردنم

🙁 خدا محبتتونو زیاد کنه🤐

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
پس چیکار کنم تو بگو

بگو هرچی میبینی باهم ببینیم حوصلم سرمیره و فلان همیشه م تب باش به خودت برس از خودت تعریف کن ازینکارا 

وقتی میره توگوشی توم برو باهاش

من الکی میشینم بغلش هی ازینور اونور حرف میزنم اونم گوشی میذاره کنار البته بعضی وقتا این گزینه جواب میده

یعنی چی؟ پدرشوهر من میخواست زن دوم بگیره، مادرشوهرم گفته بود بریم سر خیابون ببینیم مشتری کی زیاده؟ گ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🙁 خدا محبتتونو زیاد کنه🤐

با این وضع که الام میباره محبت ازمون 

بهش گفتم دیگه رو من بعنوان زن حساب نکن اگه برات ارزش ندارم همون همخونه باسیم از من توقعی نداشته باش امروز واسه این کوتاه بیام فردا ی کثافت دیگه بار بیاری هم میگی همینی ک‌هیت

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
اره میشه

اهان..بعد من میخام پسووردمو بدم ب کسی برام فالو جمع کنه میتونم کاری کنم کاربریم کلا برنداره برا خودش یعنی خودمم دسترسی داشته باشم هرموقع خواسام پسووردشو تغییر بدم

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
بگو هرچی میبینی باهم ببینیم حوصلم سرمیره و فلان همیشه م تب باش به خودت برس از خودت تعریف کن ازینکارا ...

الان دعوا کردبم کوتاه بیام پررو میشه اخلاقش و میدونم واسه هر کاری کولی بازی در میاره کارش و میکنه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.