2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نباید بدی 

لکنت زبون میاره 

خواهرزاده من خیلی می‌خورد روزی بیشتر از یکی 

لکنت گرفت بعد طب اسلامی گفت بهش انار شیرین بدین با انار خوب شد 

گروه سبز 💚💚 همراه با چالش لاغری تا عید بامداد خمار  وزن اولیه 93 😏 وزن شروع چالش 68/650 وزن هدف تا عید 64             

یبوست میاره. بچه شیرخوار خودش مقعدش خشک هست برا این بهتره ندیم بهشون. خداروشکر دختر من از موز بدش میاد

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
زیاد نباید بدی  لکنت زبون میاره  خواهرزاده من خیلی می‌خورد روزی بیشتر از یکی  لکنت ...

بیشتر از یکی دیگ خدایی زیاده من پسرم روزی ی نصف میدادمیدادم نصف دیگشم شیرموز میکردم میدادم الان دوسالشه قشنگ حرف میزنه

نه عزیزم.مشکلی نداره،خیلیم خوبه من ازدکتر متخصص تغذیه اطفال پرسیده بودم برای پسرخودم. فقط موز رو ن ...

لکنت میاره مصرف زیادش ما تجربه کردیم 

گروه سبز 💚💚 همراه با چالش لاغری تا عید بامداد خمار  وزن اولیه 93 😏 وزن شروع چالش 68/650 وزن هدف تا عید 64