2777
2789
عنوان

شوهرای بی تربیت

426 بازدید | 43 پست

واقعا ناراحت میشم میبینم خیلیاتون از شوهراتون میگین که چقدر به خانوادشون سرویس میدن و قایمکی سر میزنن و ... چرا نمیفهمن الان خانواده اصلی شمایین! مفهوم تشکیل خانواده پس چیه!

چرا پدر مادراشون پسر خوب تربیت کردن برا خودشون نه شوهر خوب برای همسر و خانواده؟؟

اونایی که پسر دارین شما حواستون باشه مرد تربیت کنید نه بچه ننه آویزون در خونه مامان بابا!

اه اه

امیدوارم انقدر موفق بشم که بتونم حتی به اونایی که بهم گفتن نمیتونی کمک کنم... اونایی که مسخره کردن و گفتن دلت خوشه... من دارم به هدفم نزدیک و نزدیک تر میشم💪🏽

نصف بیشترشون داستان تعریف میکنن بخون باور نکن

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون همينن

نه بابا

مادر شوهر من زنگ میزنه از شوهرم شاکی که توروخدا بگو به من یه زنگ بزنه، شوهر من دیگه از اونور افتاده😃

امیدوارم انقدر موفق بشم که بتونم حتی به اونایی که بهم گفتن نمیتونی کمک کنم... اونایی که مسخره کردن و گفتن دلت خوشه... من دارم به هدفم نزدیک و نزدیک تر میشم💪🏽
نصف بیشترشون داستان تعریف میکنن بخون باور نکن

جدی؟؟😒

جدی؟؟😒

اره بابا اینجا مجازی  هست بعدم دروغ شاخ و دم نداره

فقط واسه سرگرمی بخون

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

شوهر من خیلی طرف منه ،دیروز باباش پشت سر من گفته ک زنت قیافه میگیره میاد اینجا، اونم گفته همینه ک هست حتما کاری کردید گوش با گوشوارشه، نمیخواین دیگه نمی‌آییم اصلا، و با حالت قهر اومده بیرون 

شوهر من زیادی پشت منه و این منو میرسونه الان از دیروز استرس گرفتم دوس ندارم حسادتشون برانگیخته شه😢

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

در خارج از کشور خانواده ها فرزندان خودشون رو بعد از یک سنی که به استقلال مالی و ذهنی میرسند از خونه بیرون می‌کنند و اجازه میدن خود اون پسر یا دختر زندگی خودش رو شروع کنه، اما در خانواده های ایرانی بچه ها به شکلی تربیت و بزرگ میشن که وابسته به خانواده خودشون باشند، پس در نتیجه وقتی یک پسر یا دختر ازدواج می‌کنه هنوزم که هنوزم به خانواده خودش وابسته هست و مادر و پدر و برادر و خواهر خودش رو به همسرش ارجعیت میده.
با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...
یعنی نره به پدر و مادزش سر بزنه؟

قایمکی نه

توام تاج سرتو اینطوری تربیت کن با خانمش دوتایی بیان خونتون و به همه خوش بگذره

من و مادر شوهرم اینا تو یه ساختمونیم شوهرم هرموقع هز سرکار میاد اول میره احوال اونارو میپرسه بعد میاد خونه شامشو میخوره بکم دراز میکشه بعد دوباره میره بالا ۲ یا ۳ ساعت میشینه اونجا. تو این مدت هیچوقت نخواسته یه شب خونه باشه.

تازه دیشب منو برد بیرون یه دوری زدیم حالش گرفته شده بود چون اونشب نرفت خونه مامانش .تازه منم حق دارم ۲ هفته یه بار اونم چند سافت پدر مادرمو ببینم.

تازه روزای جمعه از خواب که بیدار میشه دوباره میره احوال پرسی. بعد میاد صبحونشو میخوره بعد دوباره میره میشینه منم تو خونه ناهار آماده میکنم صداش میکنم بیا بخور بعد میاد میخوره میخوابه بیدار میشه دوباره میره پایین من دوباره دارم شام میذارم.تقصیر خودمه

در خارج از کشور خانواده ها فرزندان خودشون رو بعد از یک سنی که به استقلال مالی و ذهنی میرسند از خونه ...

خب این میشه فاجعه