2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٩ ماه

باید ببریش ارولوژ کودکان، تا یه سنی میگن صبر کنید پایین‌میاد اگر نیاد جراحی میکنن فکر کنم تا یک یا دو سال

اگر تهرانی ببرش پیش دکتر مولائیان

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
پس معاینه کنم پسرمو دقت نکردم تا حالا

اره حتما ، باید هر چند وقت یکبار خودتون معاینه کنید 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
باید ببریش ارولوژ کودکان، تا یه سنی میگن صبر کنید پایین‌میاد اگر نیاد جراحی میکنن فکر کنم تا یک یا د ...

بله بردم ،دكتر مولائيان و دكتر روز رخ گفتن همون موقع بايد عمل بشه اون موقع بچم ٦ ماهش بود،ولي دكتر صادقيان گفتن تا ١ سال فرصت ميديم .نگرانم از اينكه اصلا هست تشكيل شده 

دکتر اطفال؟پسر من ۱۷ ماهه داره تا حالا دکتر نگاه نکرده

بله .شما تو اين ١٧ ماه پسرتون سرما اگه خورده باشه يا به هر دليلي دكتر ميبرينش پوشك بچه و باز نميكنه معاينه كنه،؟ يا اينكه اگه خدايي نكرده اگه اين مشكل و داشت موقع ختنه ميگفتن به شما 

بله .شما تو اين ١٧ ماه پسرتون سرما اگه خورده باشه يا به هر دليلي دكتر ميبرينش پوشك بچه و باز نميكنه ...

خيالتون راحت كه اين مشكل و نداره چون اينقدر واضحه كه شما با عوض كردن هر سري پوشكش متوجه تغيير ميشدين .