2777
2789
عنوان

از دیشب انقد ذوق داشتم نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خل و چل و بی ادبه به قرآن سرش تو گوشی بودفقط شوهرش فقط بهش گفته شام نمیخوای بذی بخوریم سرش یه د ...

ماهم ی عروس داریم هیچ وقت بحثی چیزی نبوده بینمون ی بار خودشون دعوای بدی داشتند سر چی هم نمیدونم گوشی ورداشته بودند زنگ زدن به من فحش میدادن ..فک کن مادر عروسمون گفتم خانم من نه همسایشونم نه هرگز زنگ میزنم نه چیزی الانم مشکل دارن خب قشنگ بشینن صحبت کنن یا خودشون نمیتونن بزرگتراشون بشین من ۱۲ سال از داداشم کوچکترم من چیکاره ام!!

یادم نمیره هرچی عروسمون از زندگی مشترک من میدونست گفته بود ..اینقدرم پرو میگم من کاری کرده بودم منو دخالت دادی میگه نه مامانم سرخود زنگ زده یکی نیست بگه مامانت شماره منو از کجا اورده!

بعد این چون یدونست خیلی همه دوسش داشتیم خودش از چشم انداخت الان باهاش خوبیم ولی هرگز اعتماد ندارم بهش،من اینقدر هواشو داشتم.هرسال تولد خودش دادشم پسرش کادو میگیرم بعد اونا بزور یه کادو بدرد نخور نهایت برا من بگیرن اونم با اخم و تخم..خلاصه حقی گردنم ندارن گذشت ولی عبرت شد.حالا در کل ۹۰درصد زندگیشون باهم عالین بگو تو این ۱۳سال حالا یه بار بحثتون شد من چیکاره ام تو خوشیت هستم مگه !

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
ماهم ی عروس داریم هیچ وقت بحثی چیزی نبوده بینمون ی بار خودشون دعوای بدی داشتند سر چی هم نمیدونم گوشی ...

اما انشالله برا کوچیکه زن بگیرم خوب باشه.

بزرگه هم بد نیست ولی شعورش به اندازه سنش نیست؛الکی محبتی ک همه بهش داشتیم رو از بین برد.میتونست دعواشون شده بود میومد خونه مادرم میشست حل میکرد،نهایت یه مدل خوب اون همه داد و قیل و قال راه انداختن دو روز قهر بعد دو روز برگشت

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید