2777
2789
عنوان

قمی اااااا خیلی لوسین😕

117 بازدید | 8 پست

سلام همشهریاااا

یه دکتر زنان باتجربه و خوب معرفی کنید دیگه 😢

گند زدیم رفت                                                     آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯                             👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دیگه لوسیم 

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

چرا دیگه لوسیم 

عاخه چن بار پرسیدم جواب نمیدن 

گند زدیم رفت                                                     آیندگان چقدر نفرینمون میکنن😯                             👌 خداکنه عقلمون سر جاش اومده باشه

دکتر فاطمه کوره پزان بهترین دکتر زنان در سوم خرداد میباش ساختمان پزشکان

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

دکتر فاطمه کوره پزان بهترین دکتر زنان در سوم خرداد میباش ساختمان پزشکان

آخ قربونت 

تو لوس نیستی ملوسی😊

آخ قربونت  تو لوس نیستی ملوسی😊

فدات بشم عزیزم  

دلم به اون پروفایلت اب افتاد