2777
2789
عنوان

شب یلدا مهمونی چی بپوشم بدون عکس

718 بازدید | 22 پست

پنج شنبه هم پاگشای خالمه هم جشن شب یلداش البته عروس داماد چون سن بالان  خا لم ۴۵ دامادش ۶۳ مجلس تو خونه اس و مهمونا هم ۴۰ نفر اولش قاطیه بعد شام زنونه می شه موندم چی بپوشم شومیز چن تا دارم که همیشه پوشدم و هنه دیدن ی شومیز نو هم دارم سبز زیتونی اول خواستم با دامن بپوشمم که امروز رفتم خربد دیدم با دامن و قد کوتاه و اصافه وزنم کپی کدو قلقله زن می شم با شلوارم که بخوام بپوشم خب کوتاه تا روی باسنمه رونای منم توپولی می شینم پخش می شن رو مبل تونیک پارسالیمم هست که بلند تره ولی کاملا ساده اس و مث پیرهن مردونه از جلو دکمه می خوره 😣

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من بهترين راه براي پوشوندن تپلي پايين تنه دامنه

واقعا اخه من دامن ها رو پوشیدم بدتر پهلوهام زد بیرون در حدی که شوهرمم گفت چاق تر شدی با این چه مدل دامنی برام خوبه با سن م اصلا برجسته نیست ولی رون و ساقم توپوله 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
آخر شبی چه سوالای سختی میپرسین!!!!!!!

چی کار کنم از اون طرف امتحانام گره خرده از اون طرف سه شب دیگه جشنه از اون طرف لباس اون قد گرونه که ی دامن مسخره ۱۹۹ تومن بود با جنس و دوخت اشعال

عزیزم مسخرت نکردما اون کلمت بامزه بود

از حرفت ناراحت نشدم قربونت برم مقصر چاقی من که تو نیسنی دارم برا خودم اشک می ریزم اصلا ب دل نگرفتم ازت چون واقعیت گفتی

من خودمم تپلم ۱۲ کیلو اضافه دارم

چه بد دردیه چاقیه همیشه برا خرید مکافات دارم بدترشم وقتیه خودمو تو اینه اتاق پرو می بینم از هیکلم متنفر می شم و خجالت می کشم از فروشنده و کاملا منصرف از خرید