2777
2789
عنوان

طول سرویکس ۱۷ در هفته ۲۴ بارداری

6561 بازدید | 41 پست

سلام دوستان دوقلو باردارم.با ivf.و ۲۴ هفته هستم ۱۲ هفته بودم ۲۸.۵ بود که سرکلاژ شدم.۱۸ هفته شد ۲۶.۵.که دکتر پساری هم برام گذاشت.دوباره امروز رفتم سونو دکتر گفت شده ۱۷ میلی متر...دل تو دلم نیست کلا نا امید شدم.خیلی میترسم‌.کسی بوده با این شرایط بچه شو سالم به دنیا آورده باشه؟

استراحت نمیکردی؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از جات بلند نشو اصلا حتی اگه لگن بزارن زیرت تا هفته ۲۷ تحمل کنی خیلی خوب میشه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

چرا داره كم ميشه انقدر زياد

استراحت مطلق مگه نيستي

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

من بودم ولی دوقلونبود۲۶هفته ۱۵بوداستراحت مطلللللق کردم ۳۸ هفته زایمان کردم استر احتت  چه قدبوده؟غذاتم درازکش بخورتاپیکاموبخون به دردت میخوره

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

سونوهاتم واژینال برودقیق تره

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
من بودم ولی دوقلونبود۲۶هفته ۱۵بوداستراحت مطلللللق کردم ۳۸ هفته زایمان کردم استر احتت  چه قدبوده ...

خوشحالم به موقع بدنیا اوردیش الزهرا بودی یا جای دیگه رفتی؟من هفته ۳۵ بدنیا اوردم و خوشبختانه دستگاه نرفت

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
١٨هفته چن بودي عزيزم؟

نگرفته بودن ۱۲ هفته ۳۰بودمتاسفانه دکترم نفهمیدکه سرکلاژبشم

خوشحالم به موقع بدنیا اوردیش الزهرا بودی یا جای دیگه رفتی؟من هفته ۳۵ بدنیا اوردم و خوشبختانه دستگاه ...

خداروشکرررنه من شهریاربودم طبیعی آوردم چون رحمم ۵سانت شده بود

من بودم ولی دوقلونبود۲۶هفته ۱۵بوداستراحت مطلللللق کردم ۳۸ هفته زایمان کردم استر احتت  چه قدبوده ...

هفته ۲۴ هستم...استراحتم مطلق نبود فقط کار سنگین نکردم.و حتی غذا درست کردم