2777
2789
عنوان

چجوری تولد بگیرم؟

2536 بازدید | 20 پست

خانوم گلیا سلام

هفته دیگه تولد همسرمه. می‌خوام چند تا از دوستاش رو دعوت کنم و تولد بگیرم اما نمی‌دونم چجوری باید برگزار کنم مهمونی رو، من تا حالا جشن تولد هیچ بزرگسالی غیر از خانواده و فامیل نزدیک نرفتم(که اونا هم بسیار خودمونی و بی‌برنامه خاصی بوده.) و خودم هم هیچوقت تا حالا جشنی برگزار نکردم.( ما تازه ازدواج کردیم.😍) 

برای غذا می‌خوام یه سری فینگرفود و غذای فرنگی بدم. میوه و چای و نسکافه هم که برای پذیرایی، کیک هم که مسلما دارم. حالا می‌خوام بدونم از وقتی مهمونا اومدن به ترتیب چه کار کنم؟ مثلا پذیرایی ولکام چی باشه و چطوری؟ بعد در ادامه چطور پذیرایی کنم؟بعد مثلا برنامه رقص و کادو و کیک؟ اول کیک بیارم بعد شام سرو کنم دیگه؟ برای ۵_۴ ساعت جشن چه کاری کنم مهمونا سرگرم بشن؟ بازی بوردگیم بیارم خوبه؟

خلاصه که لطفا راهنماییم کنین‌ خیلی استرس دارم.

برای حسرت یه زندگی معمولی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول شام بیار بعد کیک 

برای ولکام هم میتونی نسکافه و کاپوچینو بدی چون هوا سرده 

میوه رو میتونی خرد کنی و بچینی تو ظرف ک خوردنش راحتتره 

میتونی اگه ازین کلمن کریستالیا داری شربت درست کنی بذاری رومیز و کنارش لیوان بذاری  

بنظرم پذیرایی و غذا رو سلف کن ک هرکس هرچی و هرچقد دوسداره بخوره  

میتونی تهچین دوطبقه هم درست کنی برااینکه همه غذاهات فینگر فود نباشه 

من برا تولد همسرم ۱۰مدل فینگر فود داشتم کنارشم ته چین مرغ و برنج قالبی تک نفره درست کردم با جوجه و چنجه  همه کلی کیف کردن چون سلیقه همه بود  ظرف یکبار مصرف هم خریدم چون غذاها زیاد بود بسته بندی کردم دادم موقع رفتن بردن باخودشون☺️

پیشاپیش تولدش مبارک 

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

همون اول اول یک نوشیدنی و میوه و شیرینی  برای هرکی میرسه بذار 🍻بعد دیگه بیخیال پذیرایی شو 

خوراکیا رو میز باشه تعارف کن خودشون بردارن البته منظورم مثلا چیزایی مثل تنقلات تولد هست 🍟

بعدش که برقصید و بازی کنید🎭 و عکس بگیرید و گپ  و گفت و ....

فکر کنم بعد کیک🎂 و رقص کیک و ... عکس و ...

بعد کادوها و بوس ها 😘

بعد هم شام 🍕

اخرشم واستا اون وسط  بلند بگو🙌 خیلی ممنون تشریف اوردین و ... 😅متوجه شن تموم شده باید برن 

البته یه کم شک دارم که کیک قبل کادو باشه 😆

خب اینهمه برنامه که خودت گفتی من خودم تاحالا تو تولد هایی که رفتم ندیدم باشه  بنظرم خودت خیلی ...

واقعا؟🤣 چون تا حالا هیچوقت این کار رو نکردم ذهنم خیلی درباره‌ش مشوشه و استرس دارم براش. نمی‌دونم چی رو به چه ترتیبی انجام بدم که درست باشه و به همه هم خوش بگذره.

اول شام بیار بعد کیک  برای ولکام هم میتونی نسکافه و کاپوچینو بدی چون هوا سرده  میوه رو م ...

مرسیییی. ایده ظرف یه بار مصرف و ته‌چین به فکرم نرسیده بود.

ترتیبش هم خیلی خوبه. ممنون😍🌹

همون اول اول یک نوشیدنی و میوه و شیرینی  برای هرکی میرسه بذار 🍻بعد دیگه بیخیال پذیرایی شو  ...

مرسی عزیزم.

آره. خودمم فکر می‌کنم کادو قبل از کیکه.

ایده "پاشین جمع کنین برین خونه‌تون" هم عالی بود.😁😁🤣🤣 مرسییییی🌹🌹❤❤

اول شام بیار بعد کیک  برای ولکام هم میتونی نسکافه و کاپوچینو بدی چون هوا سرده  میوه رو م ...

ممنون برای ایده میوه. به نظرت میوه‌های خرد شده رو به تعداد نفرات ظرف ظرف بچینم بهتره یا توی یه ظرف بزرگ که هر کسی برای خودش برداره؟

ته‌چین و جوجه و اینا خیلی خوبه‌ها... اما دردسره گرم نگه داشتنش. تو چیکار کردی که تا موقع سرو گرم بمونه؟ خصوصا برنج رو که همش ته‌دیگ می‌شه! من یه بار برای مهمونی مرغ گذاشتم توی فر با دمای خیلی پایین تا گرم بمونه اما مرغام خشک شد. توی مایکروویو هم که بذارم یا خیییییلی داغ می‌شه یا وسطاش سرد می‌مونه :/ مایکروم هم کوچیکه و مشکل ظرف دارم که باید موقع گرم کردن ظرف عوض کنم و باز واسه سرو بچینم تو ظرف دیگه! اینا همه‌ش خودش دردسره و هیچی از مهمونی نمی‌فهمم، خصوصا که دست تنهام.

چیکارا کنم که همش توی آسپزخونه نباشم؟

همون اول اول یک نوشیدنی و میوه و شیرینی  برای هرکی میرسه بذار 🍻بعد دیگه بیخیال پذیرایی شو  ...

وای این ایده پذیرایی اولیه خیلی خوبه. خصوصا که ما خانوادگی عادت داریم هی بیاییم بریم جلوی مهمون بذاریم و برداریم!! پدر آدم درمیاد.🙄🙄 حتما اجراش می‌کنم، مرسی عزیزم🌹