2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون در مورد شوهرم کار درستی انجام میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 86 پست
عه خو چه کاریه برو خونت البته اگه دوست داریا من دخالت نمیکنم😘

شوهرم راضیه.چندبار میگفت با بچه برو خونه مامان بمون من میخام استراحت کنم منم اومدم سه هفته موندم هرجی میگه بیا امروز فردا میکنم‌.تا یاد بگیره هردقه نگه.البته فردا احتمالا برم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا کمتر ولی الان توهفته دوسه روزش میمونم

فکر نمیکنی زیاده رویه 😐 

انقدر خانوادتونو دوس دارین شوهر نکنین خب 

معلومه که راضیه حتما باید یه گندی بزنه تا تنهاش نزارین !

الان یه عده میان ریپ میکنن میدونم ولی بیشتر مردا تنها باشن حتما یه دسته گل آب میدن 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
میتونی صبح زود غذاتو بار بزاری بری، ظهرم بیای مثل کارمندا، مثلا دو سه روز یا کمتر تو هفته اینکارو کن ...

آخه از الان دوهفته یکبار صبح میام ظهر برمیگردم از قبلم غدامو میزارم..ممنونم عزیزم

اشکال نداره اگه بهش اطمینان داری من که به دلم موند یه شب بمونم خونه مامانم  البته خودمم الان ...

خونه مامان وبابا والا خوبه حال میده ولی همه راست میگن بخدا اشتباست

توی شهرین و اینکارو میکنی؟خیلی خیلی خیلی اشتباهه کارت..چند نفر رو میشناسم این رفتارو داشتن عاقبت خوب ...

اتفاقا الان بهشون گفتم که کارم اشتباه بوده ودیگه اصرار نکنن

به نظر من این کار اصلا درست نیست هرجور فکر میکنم با عقلم جور درنمیاد که چه جوری یه مرد راضی بشه دو سه روز تنها بمونه اونم هر هفته این دوسه روز تکرار بشه  اگه با مامانت که همشهری هستی خوب صبح برو و ظهر برگرد دیگه موقعی که ازدواج کردی ینی یه زندگی مستقل داری و معنی نداره که دو سه روز تو هفته از خونه خودت دور باشی