بیشتر اوقات که میام خونه بابام اینا دوسه روز میمونم..بعد شوهرم تو خونه تنهاست بنظرتون کارم درسته..آخه یه کم عذاب وجدان دارم البته خودش راضیه ولی خب من عذاب وجدان میگیرم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
توی شهرین و اینکارو میکنی؟خیلی خیلی خیلی اشتباهه کارت..چند نفر رو میشناسم این رفتارو داشتن عاقبت خوبی نداشت.دیگه ادامه نده...پدر و مادرت هم اشتباه میکنن اصرار میکنن بدون شوهرت بمونی وقتی شوهرت تنهاس تو خونه نه اینکه ماموریت یا شیفت باشه..اونا سنی ازشون گذشته اونا چرا اصرار میکنن
بستگی به مردش داره خودت باید شوهرت بشناسی اگر ناراحت نمیشه چه اشکالی داره
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
حتی زایمان کردم دو روز موندم اونم چون همسرم رفته بود شهرستان قربونی که پدرشوهرم داده بود به پسرمو بی ...
من نموندم اونم😶مامانمو اوردم خونمون
فقط وقتایی رفتم که شوهرم مسافرت های اجباری و کاری رفته
مثلا یکی از اقوامش فوت شده با مادر پدرش رفته مم باردار بودم اونم خیلی کم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟