2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون در مورد شوهرم کار درستی انجام میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 86 پست
دوسال

بزرگم هست دیگه من فکر کردم نوزاده

چه ویروسی گرفته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

توی شهرین و اینکارو میکنی؟خیلی خیلی خیلی اشتباهه کارت..چند نفر رو میشناسم این رفتارو داشتن عاقبت خوبی نداشت.دیگه ادامه نده...پدر و مادرت هم اشتباه میکنن اصرار میکنن بدون شوهرت بمونی وقتی شوهرت تنهاس تو خونه نه اینکه ماموریت یا شیفت باشه..اونا سنی ازشون گذشته اونا چرا اصرار میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا شب موندن جایی بنظرم خوب نیست حالا به قول شما ماهی یک شب عیبی نداره

ینی شبا برمیگردی؟ 

در حال ترک نی نی سایت.... فعلا روزی نیم ساعت مجازم بیام، حتی اگه داستان  زندگی دنباله دار باشه، زندگی من مهتره... فرصت ها در گذرند... 

بستگی به مردش داره خودت باید شوهرت  بشناسی اگر ناراحت نمیشه چه اشکالی داره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خواهرشوهرم  همیشه میاد ۵ روز میمونه 

خونشون یه خیابون فاصله داره میگه چون رام دوره زیاد میمونم🙄

البته شوهرش یجوریه دور از جون شوهر استارتر یکم سادس نه رفیقی داره نه موادی چیزی 

خیییلی سادست بیچاره

منم دقیقا منتهی من نزدیک ۸ ساله ازدواج کردم

حتی زایمان کردم دو روز موندم اونم چون همسرم رفته بود شهرستان قربونی که پدرشوهرم داده بود به پسرمو بیاره 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خواهرشوهرم  همیشه میاد ۵ روز میمونه  خونشون یه خیابون فاصله داره میگه چون رام دوره زیاد م ...

بترس از آنکه سر بزیر دارد

در حال ترک نی نی سایت.... فعلا روزی نیم ساعت مجازم بیام، حتی اگه داستان  زندگی دنباله دار باشه، زندگی من مهتره... فرصت ها در گذرند... 
حتی زایمان کردم دو روز موندم اونم چون همسرم رفته بود شهرستان قربونی که پدرشوهرم داده بود به پسرمو بی ...

من نموندم اونم😶مامانمو اوردم خونمون

فقط وقتایی رفتم که شوهرم مسافرت های اجباری و کاری رفته

مثلا یکی از اقوامش فوت شده با مادر پدرش رفته مم باردار بودم اونم خیلی کم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
سرماخورده.

عه خو چه کاریه برو خونت

البته اگه دوست داریا من دخالت نمیکنم😘

والا اینم درست نیست .چرا کارهامو نکمم.غذایی درست نکنم

میتونی صبح زود غذاتو بار بزاری بری، ظهرم بیای مثل کارمندا، مثلا دو سه روز یا کمتر تو هفته اینکارو کنی، یدفعه کمکش کنی پدرمادرت ناراحت میشن ممکنه

خواهرشوهرم  همیشه میاد ۵ روز میمونه  خونشون یه خیابون فاصله داره میگه چون رام دوره زیاد م ...

خههخه نه شوهرم ساده نیست فقط مهربونه و نمیخواد هیچوقت دلمو بشکنه