2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون در مورد شوهرم کار درستی انجام میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 86 پست
ببین اصلا بحث خیانت نیست، فردا میگن زن زندگی نیستی، اگه ماهی یبار باشه حدودا موردی نداره، اما مثلا ه ...

نه والا شب موندن جایی بنظرم خوب نیست حالا به قول شما ماهی یک شب عیبی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا چون اهل رفیق بازی نیس عداب وجدان گرفتم

خوب وقتی تنها باشه رفیق بازم میشه، اونوقت دیگه نمیتونی ازش بگیری، من شوهرم چون تنها تو یه شهر غریب بود خیلی رفیق داشت، خیلی سخته رفیقای شوهرتو بعدش محدود کنی، آدم از دوست الگو میگیره، آدم دوست دختر باز معتادم این دوره زیاده

در حال ترک نی نی سایت.... فعلا روزی نیم ساعت مجازم بیام، حتی اگه داستان  زندگی دنباله دار باشه، زندگی من مهتره... فرصت ها در گذرند... 
والا امشب حس بدی اومد سراغم واسه همین تایپیک زدم..با اینکه اندازه چشام به شوهرم اعتماد دارم

بحث خیانت نیست

خونه بدون تو براش عادی میشه

نبودت براش عادی میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من الان سه هفته س خونه ی مامانم هستم.شوهرمم میره سرکارمیره خونه.کاری ب کار هم نداریم.بچم مریضه چیکار ...

چند وقتشه بچت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ازوقتی ازدواج کردم کلا ده شبم خونه بابام نموندم ده ساله الان 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
من الان سه هفته س خونه ی مامانم هستم.شوهرمم میره سرکارمیره خونه.کاری ب کار هم نداریم.بچم مریضه چیکار ...

اون اشکالی نیس، منم میرم شهرمون هر کی میره خونه ننه بابای خودش

در حال ترک نی نی سایت.... فعلا روزی نیم ساعت مجازم بیام، حتی اگه داستان  زندگی دنباله دار باشه، زندگی من مهتره... فرصت ها در گذرند... 
ازوقتی ازدواج کردم کلا ده شبم خونه بابام نموندم ده ساله الان 

منم دقیقا

منتهی من نزدیک ۸ ساله ازدواج کردم