2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون در مورد شوهرم کار درستی انجام میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 86 پست
چرا؟ مگه چی میشه

باعث میشه شوهرت به نبودت عادت کنه اصلا سردی میاره من چون از اول تنهاش نداشتم الان هم اگه من خونه نباشی خونه نمیره میگه دوس ندارم بدون تو برم خونه هرجا باشم میاد دنبالم بعد باهم میریم خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه کاردرستی نیست همیشه خونه پدر مادراتون باهم برید باهم برگردین

والا خیلی وقته میام وچند شب میمونم.البته خانوادمم همش اصرار میکنن بمونم..بعد که به شوهرم میگم میگه بمون..میگم از ته قلب راضی هستی میگه آره بخدا..ولی امشب حس بدی بهم دست داد نمیدونم چرا

یه شهرین؟ اگه یه شهرین صبح برو ظهر بیا وقتی شوهرت سرکاره

خیلی خیلی خیلی اشتباهه، من به عنوان یه زن که تو خونه بخاطر کار شوهرم تنها بوده بهت میگم،. تنهایی خیلی سخته، و برای مرد عواقب خیلی بدی داره

در حال ترک نی نی سایت.... فعلا روزی نیم ساعت مجازم بیام، حتی اگه داستان  زندگی دنباله دار باشه، زندگی من مهتره... فرصت ها در گذرند... 

منم میرم یکهفته میمونم ولی شوهرم شبا از سرکار مستقیم میاد اونحا شبم میخوابه تنها نمیزارمش

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یعنی چطور آخه خودش راصیه راصیه

شاید الان راضیه ولی کم کم خسته بشه و به این نبودنات عادت کنه کاملاً

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

کمترین افتش رفیق باز شدنه، رفیق سالمم این دوره زمونه نایابه

در حال ترک نی نی سایت.... فعلا روزی نیم ساعت مجازم بیام، حتی اگه داستان  زندگی دنباله دار باشه، زندگی من مهتره... فرصت ها در گذرند... 
یه شهرین؟ اگه یه شهرین صبح برو ظهر بیا وقتی شوهرت سرکاره خیلی خیلی خیلی اشتباهه، من به عنوان یه زن ...

والا امشب حس بدی اومد سراغم واسه همین تایپیک زدم..با اینکه اندازه چشام به شوهرم اعتماد دارم

والا امشب حس بدی اومد سراغم واسه همین تایپیک زدم..با اینکه اندازه چشام به شوهرم اعتماد دارم

ببین اصلا بحث خیانت نیست، فردا میگن زن زندگی نیستی، اگه ماهی یبار باشه حدودا موردی نداره، اما مثلا هر هفته بد میشه برات، دوما همسرت ممکنه رفیق باز شه، رفیقش که بد باشه هم معتاد ممکنه بشه یا هر کار دیگه، من خودم خیلی روزا و شبا سرکارم،. اما تا مجبور نشه آدم نباید بره