2777
2789
عنوان

ارزو

74 بازدید | 16 پست

اگه خدا بهتون بگید ی ارزو بکنید همین الان بر اوردش میکنم چ ارزویی می کنید و برای کی می‌کنید؟

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا دست به آسمان ببریم و کمی دعا کنیم ؛
برای آرزوهایی که داریم ، برای حالِ خوبی که آرزو داریم و برای دردهایی که برای کشیدنشان طاقتی نداریم !
بیا دعا کنیم که آسمانِ دلِ این مردم ، میزبانِ رنگین کمانِ همدلی شود و لب هایشان همیشه بخندد ، پروانه های اعتماد ، روی گلهای دوستی بنشینند و درختانِ تحول ، جوانه بزنند .
دعا کنیم که بعد از این ، اشک ها و مشکلات را اختلاس کنند ؛ نه عدالت را ،
و به روز بودن ؛ در مسیرِ انسانیت باشد و آدم ها برای جا نماندن از قافله ، هر روز مهربان تر شوند ، نه بی انصاف تر !
دعا کنیم که پیامبری از راه برسد و عدالت و مهربانی و انصاف را مُد کند ،
در دوره ای که موضوعاتِ اشتباه را مُدِ روز کرده اند و آدم ها را از اصالت و انسانیتشان به دور ،
در دوره ای که هیچ چیز و هیچکس ، همان جایی که باید ، نیست !
بیا برای حالِ خوبِ جهانمان کمی دعا کنیم که خدا آماده است برای شنیدن ،
جهان آماده است برای تغییر و انرژی های خوب ، آماده اند برای معجزه ...

سلامتی تمامی بیماران و پدرم و داداشم و خودم 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
نینیم دخمل باشه♥️

ای جانم حالا چرا دختر دختر بودن سختع خیلی

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
ازدواج خواهرم و خوشبختیش . بگید امین .

امین

ای جانم حالا چرا دختر دختر بودن سختع خیلی

نمیدونم خیلی دوست دارمممم....خیلی تنهام حس میکنم تنهاییمو پر میکنه برام

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
نمیدونم خیلی دوست دارمممم....خیلی تنهام حس میکنم تنهاییمو پر میکنه برام

نوب می تونی پسرت اون جوری ک دوس داری تربیت کنی .من الان دختر شدم و خیلی ناراحتم ک چرا دختر شدم چرا باید هر ماه زجر بکشم اما پسرا بشکن بزنن والا