2777
2789

دوستان کسی امسال یا پارسال بیمارستان یاس سپید زایمان داشته؟! رسیدگیشون خوب بوده راضی بودید؟ مخصوصا اگه سزارین شدید و اینکه چقدر هزینه شد براتون

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه بیمارستان. دکتر که پول نمیگیره

دکتر پس دستمزدش چقد میشه؟اهان پس بیمار همون بیمارستانی یعنی اونجا تشکیل پرونده دادی.پس زنداداش من با دستمزد دکتر راست گفته ۱۴تومن داده

دکتر پس دستمزدش چقد میشه؟اهان پس بیمار همون بیمارستانی یعنی اونجا تشکیل پرونده دادی.پس زنداداش من با ...

دکتر اصلا دستمزد نمیگیره عزیزم. غیر قانونیه. کل هزینه بیمارستان برای یک شب ۵ و نیم میشه. اگه دکتر دستمزد بگیره میشه زیرمیزی که غیر قانونیه. دستمزد دکتر از همون ۵ و نیم داده میشه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

سزارین شدم رسیدگی شونم واقعا عالی بود خودشونم شیاف میزارن و پوشکتو عوض میکنن 

تازه هروقتم ملاقاتی داشتم میزاشتن بیاد داخل🤣داداشم سرکار بود شب اومد دیدتم و رفت

یادش بخیر چقدر زود گذشت

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
من ان شاالله دو هفته دیگه. ده دی اونجا زایمان دارم. دکترمم میترا فروتن هست.هزینه ۵ و نیم که با تکمیل ...

ان شاالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری عزیزم، منم ان شا الله 6 ام وقته زایمانم هست دکترم اونجا نوبت گرفته برام،دکترمم الهام السادات میر هاشمی هستن، درسته همسر منم رفت حضوری پرسید گفتن ۵و نیم میشه، میگم با اتاق خصوصی  هست یا بدون اتاق

من زنداداشم پارسال اونحا سزارین کرد منکه از رسیدگی با اتاقاشون خوشم اومد فکککک کنم گف ۱۴تومن دیگه را ...

نمیدونم گلم من توسایت بیمارستان دیدم و همین که حصوری قیمت گرفتیم گفتن ۵ونیم هستش

سزارین شدم رسیدگی شونم واقعا عالی بود خودشونم شیاف میزارن و پوشکتو عوض میکنن  تازه هروقتم ملاق ...

چه خوب اگه اینطوری باشه عالیه، اخلاق پرستارا چطور بود؟!