2777
2789

یا تیکه میندازن به بقیه تو استوری هاشون 

فازشون چیه واقعا 

یا اونایی که هر جا برن استوری میزارن 

اینطور ادما بهم  حس بدی میدن

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ پرایوسی و محیط خصوصی برای خودشون قائل نیستن 

که چی مثلا همه بفهمن من رفتم فلان جا، من با فلانی دعوام شد 

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

جایی برن استوری کنن اصلا بد نیست ماهم لذت می‌بریم ولی دعوا و حس میکنن همه حسودیشون میشه و دشمن فرضی دارن رو مخه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

هر لحظه احساسات خودشونو به اشتراک میزارن فردا آشتی کنن استوری عاشقانه میزارن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من اون قسمت دعوا رو نیستم

ولی اون قسمت تفریح رو خوشم میاد چون چه خودم بزارم چه دیگران بهم حس خوبی میده تازه با محیط های جدید آشنا میشم واسه همین که اطرافیان این مدلی فک نکنه یه پیج دوم دارم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وای دقیقا.

تازه وقتی یجا مسافرت هم میری وضعشون همینه😭

باور کن یبار ۶ ساعت تو راه رفت و برگشت بودیم چون یکی از فامیلا از طریق استوری فهمید شهر نزدیکشون هستیم. ینی یه روز مسافرت به فنا رفت بعد خودشم داشت غر میزد😂😭🫠

دعوا رو استوری کردن و کنایه زدن جالب نیست 

ولی جایی رفتن و استوری کردن عادیه 

همه دنیا این کارو انجام میدن 

هر کس هم خوشش نمیاد یا باید آنفالو کنه یا اینستا نره

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30