2777
2789
عنوان

جدا شم یا بمونم؟ به کمکتون احتیاج دارم🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسي چرا تاكيد داري ك خيانت نميكنه و انقد مطمئني

نميخوام ذهنت و درگير كنم يا خداي نكرده دلتو بشكنم ولي حالا كه انقد تلاش ميكني و ميگي به اخر خط رسيدي و به جدايي فكرميكني بنظرم يكم جدي تر باش

اول مطمئن شو كه١٠٠درصد خيانت نميكنه

همون پيشنهادي ك يكي از كاربرا داد خوبه شنود بزار براش

بعدم يه سوال دارم اينكه چرا بايد چت ي دختر بچه كه بنظرت خنده دارم هست رو يك سااااااال توگوشيش نگه داره؟اگه اين اسمش خيانت نيست پس چيه

شايد دلش جاي ديگه ست!!!

جووني ت رو حروم نكن

زير و بم همه چي رو دربيار اگه مطمئن شدي خيانت نميكنه به كسي فكر نميكنه و فقط و فقط دلش پيش توئه

اون وقت ببرش پيش روانشناس شايد يه وسواس فكري چيزي داره

ديش ديري ديرين ماشالله

طبع شوهرت سرد شده.دارو به تنهایی کافی نیست.پیش یه متخصص طب سنتی اسلامی خوب برو،بگو اصلاح تغذیه میخوام.حتی میتونی مطالعه کنی چه ادویه ها و موادی این مسئله رو تقویت میکنه.متأسفانه تغذیه ی مردم خیلی رو به سردی رفته.نیاز به اصلاح کننده هست.مثلا ماست با نعنا و خرما،استفاده از نمک دریا بجای نمک دستکاری شده ی کارخانه ای،کمتر استفاده کردن از فست فودها و غذاهای سرخ کردنی،استفاده ار برنج با طبع گرم،کمتر استفاده کردن از گوشتهای سرد و هورمونی مثل مرغ و در صورت استفاده حتما از ادویه جات گرم مثل فلفل و آویشن استفاده شود.

میتونی توی اینترنت هم سرچ کنی راههای کاهش سردی بدن در طب سنتی اسلامی.البته اگر حضوری مراجعه کنی ممکنه داروها و عرقیاتی بر اساس نیاز تجویز کنن که کمک کنندست.

متأسفانه بسیاری از پزشکان امروز به مسئله ی طبع افراد برای درمان توجه چندانی نمیکنند،درحالیکه خیییلی مهمه و در بحث درمان کمک کنندست.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

چنتا از تاپیکاتونو خوندم درمورد مشکلتون

شما که هر راهی رو امتحان کردین

ضرر نداره تاپیک آخر منو هم بخونین و امتحان کنین

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

سلام عزیزم منم دقیقااااا مثل شما بود زندگیم یعنی این تاپیک رو فرض کن من یک سال قبل گذاشتم ...دقیقا ۲سال ازم‌ بزرگتر شوهرم ۲۶سالم بود که اینجا تاپیک زدم الان۲۷...۴سال زندگی مشترک 

یه بچه که الان ۲۰ماهشه

باهم قبلش دوست بودیم.... بزرگ ترین عامل جدایی سرد مزاجی بود..اما الان خبر دارم که دوست دختر داره