2777
2789
عنوان

جدا شم یا بمونم؟ به کمکتون احتیاج دارم🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته بابا 😳

کاربر آقاست جوابشو نده

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

دوست عزیز هر سردی یه دلیل داره.ازش مستقیما بپرس ....اگه جواب نداد بدون دلش باهات نیست.....دوس ندارم از فعل جدا شو استفاده کنم ولی اول همه جوانب کارو بسنج بعدا تصمیمتو بگیر

خودت باش ....اگر کسی هم خوشش نیومد نیومد .دنیا کارخونه مجسمه سازی  نیست  
من هنوزم درک نکردم ک چطور بعضی مردا سردمزاجن ولی خیانت هم میکنن؟؟؟؟؟ مگه میشه؟؟؟

من دیدم

شوهر دوستم خیلی سرد بود اصلا دوس نداشت رابطه داشته باشه ۱ماه بود عروسی کردهه بودن،

بعد فهمید رفته با یه دختر دیگست ،چتا و عکسایی ازش دیده بودا

میگفت تو خوابم نمیدیدم اینجوری باشه!

طب سنتی هم رفتیم

بی فایده بود

چرا به من حسی نداره وقتی خودش منو واسه ازدواج انتخاب کرده خیلی دوسم داره

من زن خوبیم تا حالا بهش بدی نکردم

واقعا قیافه و هیکل خوبی دارم

یکساله لیزر میرم و بدنم خیلی تمیزه

عدم علاقه باید دلیل داشته باشه همین فکرا اذیتم میکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
واقعا خاک تو سرم 

آره مردک خاک بر سر

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
من دیدم شوهر دوستم خیلی سرد بود اصلا دوس نداشت رابطه داشته باشه ۱ماه بود عروسی کزرده بودن، بع ...

شاید حسی به دوستتون نداشته و دوست شمارو دوس نداشته 

وگرنه کسی ک واقعا سرد باشه دیگه چه فایده ک خیانت کنه؟؟؟ در هر صورت سرده دیگه

با هرکس دیگه ایم باشه بازم‌سرده دیگه

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍