2777
2789
عنوان

کودک بد قلق

175 بازدید | 11 پست

سلام،من دوره بارداری پر استرسی و داشتم خصوصا پنج ماه اول، از ی طرف ی اختلاف با خانواده شوهرم که بدون توجه به شرایط بارداری من بشدت بمن استرس میدادن، دوم بخاطر اینکه جفت م پایین بود استراحت نسبی داشتم و اغلب خونه مادرم بودم که در کنار پدر و مادری عصبی که مدام بحث داشتن بطوریکه یکبار هماتوم شدم، الان پسرم ۱۸ماهه ست و از بدو تولد تا امروز بیچاره م کرده فکر میکردم هر چی بزرگتر شه نق و سق هاش کمتر میشه ولی نوعش عوض شد، از خواب که بلند میشه گریه می کنه، موقع تعویض پوشک جیغ و داد میزنه،اصلا آروم و قرار نداره هر جا میرم به چشم میاد، هیچکی حاضر نیست یکساعت نگهش داره، منظور من رفتارها و کنجکاوی های اقتضای سنش نیست، بقول معروف نحسی داره،در طول مدت زمانی که بیداره یک لحظه نمیشینه،اینو اغراق نمیکنم،واقعا میگم،همش در حال بالا رفتن از در و دیواره،غر میزنه،گریه میکنه، خواهشا کمکم کنید آیا بخاطر دوران بارداری منه،طبیعیه، الان باید چه رفتاری داشته باشم،اصلا از جام نمی‌تونم تکون بخورم،ببخشید توالت میرم گریه میکنه؟!

اینا ک گفتی صفات همه بچه هاست خصوصا گریه بخاطر دسشویی شما و گریه ونق نق تعویض پوشک ی خبرر بد دارم براتون اینکه دوساللگیش  تاسه سالگی که پیش روتونه بدتره اوم دوران لج بچه هاست فقط وفقط صبور باشید شما مقصر نیستید بعضی بچه ها شیطنتشون بیشتر از بقیست اینم بگم تحرک زیاد نشان از سلامت بچست .

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

عزیزم یجورایی دخترده ماه منوشرح دادی فقط من ازابتدایی بدنیااومد تمام تلاشم اروم نگهداشتن خونست مرتب نوازشش میکنم قربون صدقه اش.میرم موقع شیرخوردن بوسش میکنم شوهرمم زمانی که خونست بهش میگم  که ببشتربهش محبت وبازی کنه احساس میکنم داره کم کم اون عصبانیت یا ناراحتی نمیدونم اسمش وچی میشه گذاشت ولی اون ارامشی.که ازمن میگیره ارومش کرده کل خونه اساب بازیاش بازم وسایل دیگه روبخوادبهش میدم فقط باز ی کنه عزیزم چیزی من فهمیدم استرسی که توبارداریم بچم ازمن گرفت فقط باارامشی که بهش میدم حالشوخوب میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ارامش دوران بارداری تاثیر صد در صد رو آرامش کودک بعد از تولدش داره

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
عزیزم یجورایی دخترده ماه منوشرح دادی فقط من ازابتدایی بدنیااومد تمام تلاشم اروم نگهداشتن خونست مرتب ...

منم سعی میکنم همین کار و کنم ولی آنقدر سرش و میکوبه زمین که حد نداره، خودش و بعقب بر میگردونه،داد میزنه آنقدر تنم مبارزه که یکی باید خودمو آروم کنه،دارم دیونه میشم 

اینا ک گفتی صفات همه بچه هاست خصوصا گریه بخاطر دسشویی شما و گریه ونق نق تعویض پوشک ی خبرر بد دارم بر ...

مرسی عزیزم امیدوارم کردی، همش عذاب وجدان دارم که شاید بخاطر استرس های بارداری مه، هر وقت که از حد میگذرونه از همه ی دور و بری ام متنفر میشم

مرسی عزیزم امیدوارم کردی، همش عذاب وجدان دارم که شاید بخاطر استرس های بارداری مه، هر وقت که از حد می ...

ن جانم باورکن بچه از لحظه مادرحس میگیره از محیطی ک الان هست بچه من هرروز ک مریض باشم حالم بدباشه اون روز بدتراز منه یاروزی ک تومهمونی باشم کلابهم میریزه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
منم سعی میکنم همین کار و کنم ولی آنقدر سرش و میکوبه زمین که حد نداره، خودش و بعقب بر میگردونه،داد می ...

سلام عزیزم

من هم در حال حاضرشرایط شما هستم از سر کوبیدن و موکشیدن و پریدن از بالای مبل و عصبانیت موقع به دست تیاوردن وسیله دلخواهش یا گرفتن از دستش و....

بچه شما بهتر شد؟؟

کی بهتر شده؟؟

خیلی ممنون میشم که حوابمو بدین

راستی عزیزم واکسن ۱۸ ماهگیش چطوره بود؟؟

من الان پیامتون خوندم امیدوارم بموقع باشه والا پسر من الان۳/۵سالشه نه بشدت گذشته ولی هنوزم سر میکوبه ی مشاوره بهم گفت جلب توجه میکنه، واکسن ۱۸ماهگی ش هم علارغم تصورم خیلی خوب بود عالی گذروند

منم خیلی عصبی هم ولی علت ش هم میدونم، اولا که پسرم خیلی نق میزنه با گریه از خواب بیدار میشه جیغ و فریاد میکشه، یکسال از پوشک گرفتمش ولی بزور میره دستشویی آنقدر خودش و نگه می داره که یا خودش و خیس میکنه یا گاهی فرش و... رابطه هم با شوهرم از طرف من بیشتر اصلا خوب نیست ی دلیل ش حرص و جوشهایی که پسرم بهم میده، ی علتش هم خانواده به درد نخور ش هم که مستقیم و غیر مستقیم اعصاب من و بهم میریزند ازشون متنقرم وقتی شوهرم ازشون دفاع میکنه از شوهرم هم دلسرد میشم اصلا از شرایطی که توش هم راضی نیستم 

کاشکی میشد خانواده همسر و حذف کرد دلم میخاد تا ابدالدهر نبینموشون ، ازشون متنقرم رفتار و حرکات شون حرفهاشون از صبح جلوی چشمام، شوهرم میگه معلوم نیست امروز از چی عصبی هستی ، خبر نداره تو ذهن هم همش دارم باهاشون میجنگم