2777
2789
تخمه جون نی نی گل من چطوره؟ بزرگ شده عزیزم؟    

سلام قربونت برم عزيز دلم

هشت دي دنيا مياد ب اميد خدا😍

خودت چطوري عشقم؟خوبي؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزة شما سزارين بودي ؟شكمتو ك فشار دادن خيلي درد داشتي؟خيلي استرس اينو دارم

بله سزارین بودم ،اگه بی حسی از کمر باشی نه چون هنوز بیحسی درد نمیفهمی اما اگه بیهوشت کنن بهوش میای بعدش شکمتو فشار میدن که آره درد داره ،میتونیم قبلش به دکتر بگی وقتی بیهوشی فشار بدن.من بی حسی از کمر بودم درد نفهمیدم 

بله سزارین بودم ،اگه بی حسی از کمر باشی نه چون هنوز بیحسی درد نمیفهمی اما اگه بیهوشت کنن بهوش میای ب ...

از بيحسي ميترسم

درد نداشت امپولش؟

حس ميكنم خيلي وحشتناك باشه

ميخاستم بگم بيهوشم كنن ك الان استرس اين فشاره رو دارم

كاش ميشد شوهرم ميزاييد😂😂😰😭😭

از بيحسي ميترسم درد نداشت امپولش؟ حس ميكنم خيلي وحشتناك باشه ميخاستم بگم بيهوشم كنن ك الان استرس ...

من همچین از سزارین با بی حسی کمری وحشت داشتم که نگو اما بعدش لذت بردم و اصلا ترس نداشت چون صدای بچه هامو شنیدم اوردن پیشم خیلی خوب بود،آمپولش اصلا درد نداره حتی یه ذره.

من همچین از سزارین با بی حسی کمری وحشت داشتم که نگو اما بعدش لذت بردم و اصلا ترس نداشت چون صدای بچه ...

اين ك ميگن دردو حس نميكني ولي حس ميكني تو شكمت ي كارايي ميكنن راسته؟

ببخشيد وقتتم گرفتم عزيز دلم

خيلي ميترسم 😔

من هیچی حس نکردم هرکی میگه دروغ گفته بهت،نه عزیزم بیکار تو نی نی سایتم    

برام دعا كن

خدا ني نياي گلتو حفظ كنه

مرسي 😘😘😘

خدا نی نی گل شمارم حفظ کنه،به من اعتماد کن اصلا نه درد نه ترس نه هیچی مطمئن باش،بهت قول میدم

مرسي عشقم خيلي دلگرم شدم