2777
2789
عنوان

کیاعروس خوب دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 55 پست
منم خدابه برادرخوبم دوقلوداده تازه برازایمانش سه روزتوبیمارستان بودم سرپاهمش بدوپهلوبچه هاپهلومامانش ...

راه دور سخته. همینکه چند روزهم بتونی کمک کنی، خدا خیرت بده. خدا بچه های همه تونو حفظ کنه. تا باشه از این زحمتها. خوش باشین😍

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا مادرتونو رحمت کنه. روحشون شاد باشه. واقعا فرشته بودن😍

زنده باشین عزیزم حیف که زودتنهامون گذاشتن حیف

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...
راه دور سخته. همینکه چند روزهم بتونی کمک کنی، خدا خیرت بده. خدا بچه های همه تونو حفظ کنه. تا باشه از ...

قربان شما سلامت باشین

اره بخدا ماچه شبایی رو که تا صبح به خاطر حرفا و کارای مادرشوهرم دعوا نکردیم اخه یکی نیست بگه زن خوب ...

زیاد با شوهرت راجع ب حرفهای مادرش دعوا نکن. نسبت به هم سرد میشین خدای نکرده! سعی کن باسیاست یه جوری به شوهرت بفهمونی که مادرش هر حرفی که میزنه از روی دلسوزی نیست. اونوقت شوهرت هم یاد میگیره دفعه دیگه مادرش حرف زد، طرف تورو بگیره و به حرفش بی اعتنا باشه. شوهر منم اوایل طرف مادرشو میگرفت و میگفت اون ساده ست! حالا یه طوری شده که خودش حواسش هست که مادرش ممکنه بدخواهی کنه! من فقط تنها کاری که کردم، دعوا راه ننداختم فقط با خونسردی عاقبت حرفهای مادرشو بهش گوشزد کردم.

زیاد با شوهرت راجع ب حرفهای مادرش دعوا نکن. نسبت به هم سرد میشین خدای نکرده! سعی کن باسیاست یه جوری ...

وای دقیقا همین جمله مادر من سادست باعث دعوامون میشه یعنی تا فیها خالدونم میسوزه وقتی میگه مادرم سادس😥

اره بخدا ماچه شبایی رو که تا صبح به خاطر حرفا و کارای مادرشوهرم دعوا نکردیم اخه یکی نیست بگه زن خوب ...

کاش بتونی خونسردباشی نسبت بخداحال درون خودت خوب میشه ها من جاریم هرچیم بدبگیش میخنده فقط وفراموش میکنه انقدجووون مونده 

وای دقیقا همین جمله مادر من سادست باعث دعوامون میشه یعنی تا فیها خالدونم میسوزه وقتی میگه مادرم سادس ...

ولش کن. فقط باید سیاست داشته باشی. هر چی تو گارد بگیری، شوهرت هم بیشتر بهش ثابت میشه که مادرش ساده ست! بایدشوهرتو با خونسردی بیاری تو تیم خودت. یه بار که مادرش همچین حرفی زد. خودت ناراحت شو اما باشوهرت دعوا نکن. اونموقع شوهرت میفهمه مامانش چجوری اذیت میکنه!