2777
2789
عنوان

کیاعروس خوب دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 55 پست
والامن مادرعزیزم فوت شدن ولی زنده بودن برازایمان عروساآوردشون پیش خودش وتالباس زیرعروساروشست مث دختر ...

خب پس، نور به قبر مادرت بباره

انصافا جبران حقت بود

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر با هم خوبید، ایشالا ارتباط و محبت بینتون بیشتر شه ولی نظر شخصی شخصی من اینه، نه دوست دارم ...

این لطفادل بزرگی میخوادقبول دارم

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...
دقیقا با حرفتون موافقم. به خدا مامان و بابای من انقدر قربون صدقه عروساشون میرن و مواظب هستن کوچکترین ...

دقیقا ادم وقتی بی احترامی و دورویی میبینه دیگه خودشو بکشه هم نمیتونه باهاشون مثل قبل بشه خدا مادرتو حفظ کنه عزیزم دست راستش رو سر همه مادرشوهرا

وقتی کل اموال جوری و محبت پدر مادر فقط برای عروس و برادر باشه  و عروس بدترین بی احترامی ها رو ...

اون قسمت شرت چیز دار بود بووووووووق، جان بفرما بازم بگو مستفیظ میشیم ازت 🥴😁

لایکم که میکنید جوگیر میشم فکر میکنم مبصر کلاسم مودب میشم   
خداروشکر با هم خوبید، ایشالا ارتباط و محبت بینتون بیشتر شه ولی نظر شخصی شخصی من اینه، نه دوست دارم ...

وای منم با شما موافقم. بغیر از مادرم از کسی انتظار ندارم. برای زایمانم هم پرستار گرفتم که تو بیمارستان کارامو کنه. خونه هم که اومدم کارای بچه رو خودمو شوهرم کردیم. مامانم فقط برامون آشپزی کرد. هرچی زنداداش و خواهرشوهرام تعارف کردن که بیان کمک. گفتم نه! الانم انقدر خوشحالم که منتی سرم نیست!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
اون قسمت شرت چیز دار بود بووووووووق، جان بفرما بازم بگو مستفیظ میشیم ازت 🥴😁

هیییییییی😢😢😢😢😢چی بگم خواهر 

نگم بهتره. حداقل اعصابم خرد نشه دوباره با یادآوری گذشته 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خب پس، نور به قبر مادرت بباره انصافا جبران حقت بود

زنده باشی عزیزم مامانم همیشه میگفت برای رضای خداتوقع جبران ندارم ولی ماهم خیلی دوسشون داریم وبرادرام جرات ندارم پیش مابه عروسااخم کنن

وای منم با شما موافقم. بغیر از مادرم از کسی انتظار ندارم. برای زایمانم هم پرستار گرفتم که تو بیمارست ...

منم همین حس رو دارم، به خواهرم گفتم تابستشونش بیا کمک ولی بهت مثل یه پرستار حقوق میدم، بیچاره داره از کارش مرخصی میگیره میاد پیشم

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
دقیقا ادم وقتی بی احترامی و دورویی میبینه دیگه خودشو بکشه هم نمیتونه باهاشون مثل قبل بشه خدا مادرتو ...

ممنون عزیزم. خدا همشون رو به راه راست هدایت کنه. به این نتیجه برسن که دخالت تو زندگی عروس دلسوزی برای پسرشون نیست بلکه فقط خراب کردن زندگی بچه خودشون هست

والامن مادرعزیزم فوت شدن ولی زنده بودن برازایمان عروساآوردشون پیش خودش وتالباس زیرعروساروشست مث دختر ...

خدا مادرتونو رحمت کنه. روحشون شاد باشه. واقعا فرشته بودن😍

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

منم خدابه برادرخوبم دوقلوداده تازه برازایمانش سه روزتوبیمارستان بودم سرپاهمش بدوپهلوبچه هاپهلومامانشون رفتم قبل مرخصی بااون زن داداشم خونشوتمیزکردیم خودش آوردیم حالام بچه هامرخص شدن میخوام برم کمک ولی من بخداکی میتونم لطف اوناروجبران کنک آخه من راه دورم

ممنون عزیزم. خدا همشون رو به راه راست هدایت کنه. به این نتیجه برسن که دخالت تو زندگی عروس دلسوزی برا ...

اره بخدا ماچه شبایی رو که تا صبح به خاطر حرفا و کارای مادرشوهرم دعوا نکردیم اخه یکی نیست بگه زن خوب تو که میگی پسرتو دوست داری چطور دلت میاد اینجوری طوفان تو زندگیش به پا کنی