2777
2789
عنوان

کسی اینجا تا حالا پته دوزی . یا جواهر دوزی . یا گلدوزی انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 4538 بازدید | 36 پست
نه عزیزم متاسفانه مشهدم ولی هر وقت میرم جایی میبینم .دلم میره واسشون

عه مگه اونجا هم استفاده میکنن؟ 

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پته بستگي به جايي كه هستي داري من كرمانم،پته مال اينجاست و خيلياااااااااا به خريد و داشتنشون اهميت ...

من مشهدم مگه مجازی بفروشم.نمدونم فکر کنم اینجا خیلی اهلش نیستن 

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  
راست میگین پس پول ندم نخو پارچشو از کجا بخرم. من مشهدم 

ببین اگر بیمه تامین اجتماعی هستی برو کارت خانه ی کارگر بگیر درباردوزی رو  آموزش داره کلاسهای دیگه ای هم داره که رایگانن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ااا چطور شما انجام دادی عزیزم؟

من حرفه ای بلد نیستم ما کرمانیم معمولا خانوما اینجا یه  پته دستشونه وسایل اولیش خیلی گرون نی اما خودش گرونه به من تو مدرسه یاد دادن من تو مارای هنری خیلی خنگم اما پته رو سریع یاد گرفتم اولش یه بادومی بگیر بزن بعدش رو میزی بزرگی یا قاب بزن

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

برای رنگ بندیشم ازجایی طرح رو می خری بپرس بهت میگه

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
عه مگه اونجا هم استفاده میکنن؟ 

فک نکنم بی زوقن واسه دلم میخام ادمای مثل من کم هستن . مگه تو جاهای توریستی بزاری برا فروش 

من مشهدم مگه مجازی بفروشم.نمدونم فکر کنم اینجا خیلی اهلش نیستن 

تو اول برای خودت بدوز بعد مطمئن باش همن میاین میبینن میتونی بهشون یکی سفارش بدین ....من کارهای هنری زیاد بلد هستم فقط نمیتونم چطوری بفروشم باز مجازی باید اول اعتماد مشتری رو به دست بیاری حالا من بهم یه پیشنهاد شده شمارمو هم گرفته ولی هنوز زنگ نزده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر دوختی هم بلد نیستی معمولا مغازه دارای خانوم یه مقداری ازت میگیرن یاد میدن 

من حرفه ای بلد نیستم ما کرمانیم معمولا خانوما اینجا یه  پته دستشونه وسایل اولیش خیلی گرون نی ام ...

مرسی از راهنماییت .من رگه کرمانی دارم. شاید واسه همینه خوشم میاد از این کار

هر دوختی هم بلد نیستی معمولا مغازه دارای خانوم یه مقداری ازت میگیرن یاد میدن 

اره دیشب از یکی شون پرسیدم پنج جلسه یک ساعت ۵۵۰ هزار 😐

مرسی از راهنماییت .من رگه کرمانی دارم. شاید واسه همینه خوشم میاد از این کار

برای فروشم اگه بتونی بدون رنگای فانتزی پرش کنی بیشتر ازت می خرن اما فانتزی بزنی توش خوشگل ار میشه ا

تو اول برای خودت بدوز بعد مطمئن باش همن میاین میبینن میتونی بهشون یکی سفارش بدین ....من کارهای هنری ...

راست میگی واقعا همینطوریه . منم واسه دل خودم اول انجام میدم👍

برای فروشم اگه بتونی بدون رنگای فانتزی پرش کنی بیشتر ازت می خرن اما فانتزی بزنی توش خوشگل ار میشه ا

مرسی نکته خوبی گفتی