میخوام این هنر انجام بدم .احساس میکنم با روحیاتم سازگاره ولی هزینه کلاسش بالاست تو مجازی همچی کامل یاد نمیده .امتحان کردم.بنظرتون بازار کار . فروشش چجوریه. چون من یه زن خاندارم. با دوبچه کوچیک. دلم میخاد واسه خودم درآمد داشته باشم . نیاز مالی ندارم. میتونم . اوقات فراقت کار کنم. .بنظرم دنبالشو بگیرم حالاکه علاقه دارم به این کارا
اره دیشب از یکی شون پرسیدم پنج جلسه یک ساعت ۵۵۰ هزار 😐
اینجا فک کنم هر دپختی ده پونزده تومنه پونصد تومن خیلیه
من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یک مدت قبل دوره مجازی ثبت نام کردم. تجربه دوخت نداشتم اصلا. الان دستم راه افتاده. مربی هم مرتبا با شما در ارتباطه. کلی اطلاعات خوب هم در مورد پته دوزی دارن. برید توی وبسایتشون:
من الان چهار ساله که کارم جواهر دوزیه و خیلی درامدم خوبه خداروشکر. واقعا خیلی خوشحالم که یه کاری دارم که می تونم پیش بچه هام باشن و کمبود مادر رو حس نکنن و یه منبع درامد خوبی هم داشته باشم. جواهر دوزی رو چهار سال پیش یاد گرفتم از این سایت هم همیشه خریدامو می کنم