2777
2789
عنوان

کسی اینجا تا حالا پته دوزی . یا جواهر دوزی . یا گلدوزی انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 4537 بازدید | 36 پست
اره دیشب از یکی شون پرسیدم پنج جلسه یک ساعت ۵۵۰ هزار 😐

اینجا فک کنم  هر دپختی ده پونزده تومنه پونصد تومن خیلیه

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
اینجا فک کنم  هر دپختی ده پونزده تومنه پونصد تومن خیلیه

اره بابا فهمیدم داره گرون میگه. اینقدا هم نیست تازه مغازش . فروش نداره هر وقت رد میشم کسی چزی نخریده چون اینجا بی زوقن اهل هنر نیستن.

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم بی زوقن واسه دلم میخام ادمای مثل من کم هستن . مگه تو جاهای توریستی بزاری برا فروش 

آره خب سلیقه ها متفاوته

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
چیه ???کجا باید بري همه شهرها دارن این کلاس ها رو ????

اگر بیمه تامین اجتماعی باشی و بری عضو خانه ی کارگر بشی میتونی استفاده کنی

ولی اینکه همه ی شهرها دارن یا نه رو نمیدونم باید از خانه ی کارگر تهران سوال کنید

درباردوزی هم یجور مثل جواهردوزی و دوخت های سنتی هست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من یک مدت قبل دوره مجازی ثبت نام کردم. تجربه دوخت نداشتم اصلا. الان دستم راه افتاده. مربی هم مرتبا با شما در ارتباطه. کلی اطلاعات خوب هم در مورد پته دوزی دارن. برید توی وبسایتشون:

www.parseecraft.com

علاقمند به هنر رودوزی و سوزن دوزی

من الان چهار ساله که کارم جواهر دوزیه و خیلی درامدم خوبه خداروشکر. واقعا خیلی خوشحالم که یه کاری دارم که می تونم پیش بچه هام باشن و کمبود مادر رو حس نکنن و یه منبع درامد خوبی هم داشته باشم. جواهر دوزی رو چهار سال پیش یاد گرفتم از این سایت هم همیشه خریدامو می کنم 

https://doozigol.com/category/وسایل-مورد-نیاز-جواهر-دوزی/