2777
2789
اره عزیزم بدون هیچی ن قرص ن کاندوم اصن خودمم مونده بودم هیچ علائمی ام نداشتم چن روز عقب افتاد بیبی ز ...

ی سوال

پیش آب از همه مردا میاد ینی؟😬

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال پیش آب از همه مردا میاد ینی؟😬

ن فک نمیکنم نمیدونم ولی انگار اکثرن دارن ن؟ 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
اخی. امیدوارم دوباره خیلی زود باردار شی عزیزم نگران نباش خدا همه چیو به وقتش میده 

اره عزیزم اخه اون موقع اصلا امادگیشم نداشتم

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
واقعا باور کردی؟ حتی اکه خودکشی هم باشه به خاطر وقیح نیست واسه چیز دیگه ایه کاربریشم میشناسم از او ...

دوستمه عزیزم.از مشکلاتش خبر دارم.دلیلای دیگم داشته .چندوقته زیاد حالش خوب نیست این عوضیم از صبح اذیتش کرده

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
پ ن پ😓

گفتم بپرسم 

ولی من ندیدم تاحالا

ی بچه کوچیک دارم میترسم دوباره

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
الان نینی نداری؟

ن هنو اقدام نکردم ایشالا اگه خدا بخواد اردیبهشت میخوام اقدام کنم 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
ن فک نمیکنم نمیدونم ولی انگار اکثرن دارن ن؟ 

من ک ندیدم تاحالا🙊

گفتم بپرسم  ولی من ندیدم تاحالا ی بچه کوچیک دارم میترسم دوباره

خیلی احتیاط کن

چون کسایی ک یبار بچه آوردن درصد بارداریشون خیلی بیشتره 

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
من ک ندیدم تاحالا🙊

🤭🤭🤭

من فک میکنم همه داشته مردا داشته باشن🤔

اره بابا صدرصد دارن

قبلش یکم نوکش خیس میشه در حین رابطه هم صدرصد میاد

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
خیلی احتیاط کن چون کسایی ک یبار بچه آوردن درصد بارداریشون خیلی بیشتره 

اره دیگه بدن خیلی آمادگی پیدا میکنه

واسه اون میترسم