2777
2789

😕😕😕😕😕

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕
الهی که خیلی زود مامان میشی عزیزم. خدا خودش به دل مهربونت نظر کنه. من که سه ماهه اول از تهوع مردم و ...

وقتی که تو بغلت بگیرش جبران میشه من یکی که خودم اونا رو تجربه کردم اما نتونستم بغلم بگیرمش

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صدتا یکی حامله میشه احتمالا تو همون یکی باشی شایدم نباشی😀

من شدم دیگه پارسال اما مجبور شدم بندازمش 😕

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
وقتی که تو بغلت بگیرش جبران میشه من یکی که خودم اونا رو تجربه کردم اما نتونستم بغلم بگیرمش

چرا عزیزم سقط داشتی؟ 

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
😕😟🤦🤦

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
من شدم دیگه پارسال اما مجبور شدم بندازمش 😕

هروقت دلت بخواد نمیشی ولی ناخواسته هرجوری شده ادم باردار مبشه نمیدونم چرا😐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
منم همیشه بهم میگن چرا اینقدر شبا بیدار میمونی میگم عاشق آرامش شبم😍  راستی شما رو زیاد تو تاپ ...

دارم جهانی میشم خودم خبر ندارم 😄

منم دوستت دارم خوشگلم ❤️

خوشحالم از پیشرفتت . خدا رو شکر که داری به آرزوت میرسی 

برات آرزوی سلامتی و شادی و موفقیت میکنم عزیز دلم 🌹

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
چرا عزیزم سقط داشتی؟ 

اره کورتاژ کردم بارداری پوچ بود دلیلش سند کنم و کبود ویتامین

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
سوگند ۲۲ .خودکشی کرده انگار.وقیح عکساشو پخش کرده

واقعا باور کردی؟

حتی اکه خودکشی هم باشه به خاطر وقیح نیست واسه چیز دیگه ایه

کاربریشم میشناسم از اونایی نبود که سرکار بزاره و دروغگو باشه

نمیدونم والا

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
کاملا طبیعی بود جلوگیریتون؟

اره عزیزم بدون هیچی ن قرص ن کاندوم اصن خودمم مونده بودم هیچ علائمی ام نداشتم چن روز عقب افتاد بیبی زدم مثبت شد آز دادم مثبت شد ی ماهم بود

اره کورتاژ کردم بارداری پوچ بود دلیلش سند کنم و کبود ویتامین

اخی. امیدوارم دوباره خیلی زود باردار شی عزیزم نگران نباش خدا همه چیو به وقتش میده 

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️