2777
2789
عنوان

مامانا ی لحظه بیاین توروخداحس بدکل وجودموگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 42 پست

نظراتون خ باارزشه ولی خ اذیت میشم میرم اونجااصن بابچه من بازی نمیکنه تااونومیبینه میچسبه بهش خ دوسس دارم برینم بهش نمیخام فک کنه مهمه برام ولی خب بلخره ادم ناراحت میشه دیگ دیگ نمیرم خونشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=116012574]ب نظرت دلیلش چیه؟ آخه منم مادرشوهرم بچه های منو بیشتر از بچه های جاریم دوس د نمیدونم شایددلیلش همینه چون اونم همش ب مادرشوهرم زنگ میزنه میگ بیاخونمون یامیره اونجا

وای اصلا ب روشون نیار ک ناراحتی، وگرنه فقط انگ حسودی بهت میزنن 

ازهمین میترسم خواهرموقعیک بچه من نوزادیاش خ تپل بود میگف بچتون قدش کوتاس الان ک بچه اون تپله همش ازش تعریف میکنه

وا،بی خیال بابا،گیریم داشته باشه،مهم خودتی، فکر چه چیزایی میکنید تو این همه دغدغه ومشکلات جامعه

من خ این چیزابرام مهمه دوس ندارم کسی ب بچم بی توجهی کنه اونم این سلیطه ک مادربزرگشه خیرسرشغالش

[QUOTE=116012574]ب نظرت دلیلش چیه؟ آخه منم مادرشوهرم بچه های منو بیشتر از بچه های جاریم دوس د نمیدون ...

ببین مادرشوهرا بچه های دختراشونو توی الویت قرار میدن و اگررررر قرار باشه بچه های پسراشونو دوس داشته باشن الویت با اونیه ک با مامانش رابطشون بهتر باشه. اصلا ب این فکر نمیکنن ک بچه ی پسرشونه، انگار بچهه رو عروسشون رفته از بازار خریده.

ببین مادرشوهرا بچه های دختراشونو توی الویت قرار میدن و اگررررر قرار باشه بچه های پسراشونو دوس داشته ...

خاک برسرش کنن بره گوره دیگ نمیرم خونشون شوهرمم نمیزارم بره تاحساب کاردستش بیادنظرتونه؟

من خ این چیزابرام مهمه دوس ندارم کسی ب بچم بی توجهی کنه اونم این سلیطه ک مادربزرگشه خیرسرشغالش

گلم راحت بگم،بیخود برات مهمه،حیف فکرت

اولا که قلبن معمولا فرقی نداره،دوما فرقم داشته باشه خب به میزان شیرین کاری ومحبت بچه و...یموقع ناخوداگاه تفاوت ایجاد میشه...وگرنه دشمنی که نداره،همین حس شما الان به بچه منتقل میشه وازونم به مادربزرگش...حساس نشو

اره همش پیش خودم میگم ولی تامیرم خونشون این حسامیادسراغم سلیطرو

کلابعضی پدربزرگ مادربزرگ هااین شکلی هستن به دل نگیرمن دوتاپسردارم خانواده شوهرم عاشق پسربزرگمن تاکوچیکه بااین که کوچیکه خیلی بچه است یه سالشه بااین حال بزدگه روبیشتردوست دارن وتحویل میگیرن خودشون میگن فرقی ندارن ولی مطمئنگ اونوهواشوبیشتردارن تاکوچیکه ولی برام مهم نیست چون پدربزرگ ومادربزرگ اصلانقشی توزندگی آدم ندارن که 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم