2777
2789
عنوان

مامانا ی لحظه بیاین توروخداحس بدکل وجودموگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 42 پست
گلم راحت بگم،بیخود برات مهمه،حیف فکرت اولا که قلبن معمولا فرقی نداره،دوما فرقم داشته باشه خب به میز ...

اتفاقابچه من خ ازاون زرنگتره اون بچش عین خنگاس تازه یکم بهترشده فقط یکم سفیدتره 😂تنهاچیزی ک اون ازبچه من بهتره وگرن بچم من هم خوشگلتره هم زرنگتر چمیدونم والا نمیدونم چیکارکنم ک مهم نباشه برام

کلابعضی پدربزرگ مادربزرگ هااین شکلی هستن به دل نگیرمن دوتاپسردارم خانواده شوهرم عاشق پسربزرگمن تاکوچ ...

اره مخصوصاایناک بچه من نزدیک یک سالشه ی جورابم نخریدن براش البته برااون یکیم نمیخرن فقط مایه اینن ک حرص ادم دربیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مخصوصاایناک بچه من نزدیک یک سالشه ی جورابم نخریدن براش البته برااون یکیم نمیخرن فقط مایه اینن ک ...

پدرشوهرمن یه فروشگاه بزرگ سیسمونی فروشی دارن هرهفته برابچه هام لباس میاره خیلی ام بامحبتن ولی من میدونم بزرگ روبیشتردوست دارن چون نوه اول پسریشونه خیلی خیلی هم شبیه پدرشوهرمه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
لااقل بین بچه های تو یکیو بیشتردوس داره ن بچه جاریتو😉

آخه من تک عروسم یه خواهرشوهردارم ۲تابچه داره ولی ازبچه های اون بیزارن چون خیلی اذیت میکنن وگریه میکنن واصلادوستشون ندارن 😂😂😂😂😂

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

کاش مادرشوهر منم همینجوری بود همش چسبیده به بچه من همش میگه دلم براش تنگ شده بیارین ببینمش اه. هفته ای ۲بار مجبورم که برم همیشه سر این با شوهرم دعواس😑از خدام بود دوس نداشتو باهامون کاری نداشت

کاش مادرشوهر منم همینجوری بود همش چسبیده به بچه من همش میگه دلم براش تنگ شده بیارین ببینمش اه. هفته ...

اگه دوسش نداشتنم گله میکردی ک چرا دوسش ندارن. خوب چرا دوس نداری بری خونشون چ اشکال داره 

اگه دوسش نداشتنم گله میکردی ک چرا دوسش ندارن. خوب چرا دوس نداری بری خونشون چ اشکال داره 

نه والا گله نمیکردم اخه شورشو دراوردن.اوایل که بچم به دنیا اومده بود من همش سرم شلوغ بود خوابو بیداریم قاطی شده بود همش گیج بودم اونقد دعوا دراوردن که چرا نمیاین. عزیزم هرچی حدوحدودی داره اینا شورشو دیگه دراوردن