گلم راحت بگم،بیخود برات مهمه،حیف فکرت اولا که قلبن معمولا فرقی نداره،دوما فرقم داشته باشه خب به میز ...
اتفاقابچه من خ ازاون زرنگتره اون بچش عین خنگاس تازه یکم بهترشده فقط یکم سفیدتره 😂تنهاچیزی ک اون ازبچه من بهتره وگرن بچم من هم خوشگلتره هم زرنگتر چمیدونم والا نمیدونم چیکارکنم ک مهم نباشه برام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره مخصوصاایناک بچه من نزدیک یک سالشه ی جورابم نخریدن براش البته برااون یکیم نمیخرن فقط مایه اینن ک ...
پدرشوهرمن یه فروشگاه بزرگ سیسمونی فروشی دارن هرهفته برابچه هام لباس میاره خیلی ام بامحبتن ولی من میدونم بزرگ روبیشتردوست دارن چون نوه اول پسریشونه خیلی خیلی هم شبیه پدرشوهرمه
کاش مادرشوهر منم همینجوری بود همش چسبیده به بچه من همش میگه دلم براش تنگ شده بیارین ببینمش اه. هفته ای ۲بار مجبورم که برم همیشه سر این با شوهرم دعواس😑از خدام بود دوس نداشتو باهامون کاری نداشت
نه والا گله نمیکردم اخه شورشو دراوردن.اوایل که بچم به دنیا اومده بود من همش سرم شلوغ بود خوابو بیداریم قاطی شده بود همش گیج بودم اونقد دعوا دراوردن که چرا نمیاین. عزیزم هرچی حدوحدودی داره اینا شورشو دیگه دراوردن