2777
2789
عنوان

عفونت رحم

115 بازدید | 17 پست

ببخشید دوستان ترشحات زیاد زرد رنگ و کمر درد شدید و درد زیر شکم و پشت و پهلوها که تقریبا هم زیاده از علایم عفونت؟یدوره قرص خوردم بهتر نشدم البته تو شیردهی هستم میخوام سنتی درمان شم از طرفیم میترسم چیزی باشه تو رحمم کمکم میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوش پونه بخور روزی دو بار
عنبر نسا هم میگن خوبه
اگه با درده عفونته
کرم دالاواک هم میتونی استفاده کنی 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
شش ماه نه طبیعی دوستم

چرا دکتر نمیری فوقش یه پماد واژینال بهت میده دیگه 

نن خودم بعد زایمانم به نخ بخیه حساسیت داشتم هم داخلی عفونت قارچی کرد رحمم هم جای بخیمم قارچی شده بود عفوتم خیلی شدید بود در حدی ک من یک ماهو نیم پد میذاشتم ولی پونه کوهی اینا خوردم و اون نخ های کوفتی خارج شدن خوب شدم

خدایا اخه چاقی هم شد استعداد؟ ؟
چرا دکتر نمیری فوقش یه پماد واژینال بهت میده دیگه  نن خودم بعد زایمانم به نخ بخیه حساسیت دا ...

رفتم پمادم داد قرصم داد خوب نشدم از پماد بدم میاد یه ماه بود تقریبا پد داشتم و دوبار پریود شدم الانم اینجوری 

مرسی عزیز هنوز امروز رازیانه خوردم ببینم چی میشه

رازیانه به عفونت ربط نداره گلم شیرتو زیاد میکنه 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
رفتم پمادم داد قرصم داد خوب نشدم از پماد بدم میاد یه ماه بود تقریبا پد داشتم و دوبار پریود شدم الانم ...

خب هیشکی پماد دوست نداره به نظرم یکباره دیگه پماد استفاده کن مرتب بعدش تو خونه لباس زیر نپوش دامن بپوش شلوارم نپوش خوب میشی 

خدایا اخه چاقی هم شد استعداد؟ ؟
عزیز آخه نوشته بود قاعدگی و منظم میکنه و عفونت و از بین میبره پونه هم دارم فردا میخورم

تا جایی که من میدونم تنظیم کننده هورمون ها هست
راستی میتونی تو آب و سرکه یا آب و جوش شیرین هم بشینی البته اگه حساسیت نداری
چند روز هم لباس زیر نپوش دامن بلند بپوش

انشالله که خوب میشی 

تا جایی که من میدونم تنظیم کننده هورمون ها هست راستی میتونی تو آب و سرکه یا آب و جوش شیرین هم بشینی ...

مرسی عزیزم سعی میکنم امتحان کنم واقعا با بچه نمیشه دستتون طلا تنبل خانومم همه رو خواهرامم گفتن گفتم آسانترینشو انتخاب کنم 

طبیعیه گلم منم نینیم تازه خوابید هرکار میکنم دیگه شبا خوابم نمیبره😔
ولی اگه میخوای زود راحت بشی همون کرم دالاواک رو بگیر استفاده کن بزار ریشه کن بشه ضرری تو شیردهی هم نداره