2777
2789

من دوست دارم عکاسی رو حرفه ای  یاد بگیرم. ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم؟ 

اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید. هزینه یه دوربین متوسط رو به بالا چقدر هست ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرضم حضورت . که شما بم من بگو هدفت چیه از یادگیری کسب درآمد یا لذت عکاسی؟

20 تومن پول دارم. و میخوام با این پول این حرفه رو یاد بگیرم چون واقعا دوست دارم ( البته من از سختی هاش خبر ندارم ) همسرم میگه اگر قراره از این حرفه درآمد کسب کنی ارزش داره هزینه کنی. وگرنه پولت رو بگذار تو بورس

تعریف کلاس های امیر بیان فر رو خیلی شنیدم ولی نمیدونم فضاش چطوره. من هیچ زمینه ای از عکاسی ندارم و ق ...

. خوب عکسب باید ذوق هنری داشته باشی .اگه به هنر علاقه داری قبل کارای هنری میکردی جای پیشرفت داری . ولی اگه صرفا جهت کسب درآمده. شکست میخوری .

الان دوربین خیلی گرون شده . سعی کن دست دوتمیز مطمعن گیر بیاری از  کنون دی هفتاد قدیمی واسه کار بد نیست.  من خیلی وقت تو بازار دوربین نیستم .

کلاس هم اگه عکاسی میری . باید دوربین داشته باشی وگرنه پول هدر دادنه.

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  
20 تومن پول دارم. و میخوام با این پول این حرفه رو یاد بگیرم چون واقعا دوست دارم ( البته من از سختی ه ...

راست میگه شوهرت . عکاسی الان بازرش کمی اشباه ولی اگه زرنگ باشی خلاق .میتونی مثلا . اگه جایی واسه آتلیه داری هرچند زیر زمین واسه خودت باشه . خیلی خوبه از دکور فضای باز استفاده کن . 

خلاصه خیلی باید وقت بزاری عاشق باشی . که واقعا موفق بشی . درضمن مردم بد پول بده هستن . موقع پول دادن جونشون میخاد در بیاد

الان دوره های اموزشی بگذرونی میشه تو اتلیه ها کار کنی ؟ 

بستگی داره ازت سابقه کاری میخن .راحت اعتماد نمکنن . نمونه کار میخان. ازت بیگاری میکشن ولی خوب ارزششو داره اگه پیشرفت کنی . داشتن دوربین خودش یه امتیاز محسوب میشه واست 

بله 27 سالمه و یه دختر سه ساله دارم

پس کلاص خصوصی برو زیاد هزینه نکن .کار با دوربین یاد گرفتی بقیه کتاب بگیر بخون. تمام سرمایت بزار فقط واسه دوربین هر چه مجهز تر باشه خاطخاهت بیشتر واسه استخدام. یا گرفتن مشتری . مکانی دارین که واسه خودتون باشه شده