سلام به همه کمکم کنید حالم خیلی بده.
منو همسرم قبل از به دنیا اومدن پسرم با هم کلی فکر کردیم تا اسم پارسا انتخاب کردیم.بعد همه میدونستن اسمشو.در اخرین لحظه همسرم گفت محمدپارسا قشنگه بزاریم؟گفتم باشه خوشم اومد.بعد گفت به کسی نمیگیم و همه پارسا صداش کنیم.تا من سر زایمانم حواسم نبود داخل فیلم که پرسیدن گفتم محمدپارسا.بعد داییم که اومد پیشمون به شوخی گفت یا محمد یا پارسا بزاریدو اینا.همسرم رفت به مامانش گفت یهو مادرشوهرم اومد خونمون با منو مامانم کلی بحث که چرا تک بگیم من به همه میگم باااید بگن محمدپارسا.خلاصه کلی دعوا.من گفتم ما دوست داریم بگیم پارسا گفت بیخود میکنید.دخالت در این حد.بعد دو روز بعد دوباره اومد شروع کنه من فقط گفتم توروخدا این بحثو تموم کنید در حد زدن با من دعوا کرد.منم لجم گرفت گفتم به هیچ عنوان دیگه نمیگم محمدپارسا فقط پارسا میگم.حالا رفته به همه دستور داده باااید بگید محمدپارسا.خلاصه همسرم تا یک ماه گفت پارسا اما الان دیگه حرف مامانش اینارو میزنه میگه محمدپارسا خیییلی قشنگتره.من حس کوچیک شدن دارم با این کارش.چون خانوادش خیلی دخالت کردن.تو مسائل دیگه ام کردن.حس میکنم وجود بچه باعث فاصله انداختن بین منو شوهرم شده.دلم میخواد طلاق بگیرم.از نظر عاطفی ام خیلی دور شدیم.خودمو تنها میبینم همسرم پشتمو خالی کرد.چیکار کنم؟