2777
2789
عنوان

اسم پسرم داره با زندگیم میجنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 54 پست
شوهرم پشته اوناس حرصم در میاد.مادرشوهرم نباید دخالت کنه

هر چی حساستر بشی.اونا بیشتر ب کارشون ادامه میدن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
چرا بحث رو سیاسیش کردی😂😂

بابا اشتباهی شددد😂😂😂

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور تو همش پارسا صداش کن باباش هم عادت میکنه بچه ت بزرگ شد بهش بگو همه پارسا صداش کنن،درسته محم ...

منم سر همین لج کردم

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

دختر برادر من که به دنیا اومد بابام گفت این اسم قشنگه ولی مامانم نداشت بهشون پیشنهاد بده که یااگه بذارن به دلشون نمیشینه،یا پیشنهاد بابام رو رد میکنن بد میشه،درکم خوبه والا

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بهار خانم الان تازه زایمان کردی اعصابت ضعیفه سعی کن وضع رو از این نزاری بدتر بشه برای خودت و بچه ات اصلا خوب نیست یه وقت ادم برای بدتر نشدن باید پا روی هرورش بزاره مادرشوهرت خیلی رفتار زشتی داره کارش هم اصلا خوب نبوده دایی شما هم نباید در این موضوع به خودش اجازه دخالت میداده من چند مورد مثل ماجرای شما دیدم قشنگ ماد ر و خانواداش بچه رو با یه اسم صدا میکردن پدر و خانواداش ب ا یه اسم دیگه بچه دوگانه شده اخرم مادره کوتاه اومد عزیرم شما الان به محبت عشق همسرت نیازمن دورش نکن از خودت که بیشترین صدمه رو خودت میخوری به همسرت بگو بیا یه جوری این مسئله تموم کنیم که جوری که هر دو طرف احساس شکست نکنه مثلاهمسرت به خانواداش بگه من با همسرم به توافق رسیدیم که اسم این بچه رو من انتخاب کرده باشم و اسم بچه ی بعدی کاملا به انتخاب همسرم باشه شما هم حساسیت رو کم کن مطمئن باش رفته رفته چون دو اسم صدا کردن سخته همون پارسا صداش میکنن