2777
2789

تب لرز اشك چشم عطسه ابريزش بينى بيقرارىبدن

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جانم همه انفلوانزاها اینه بعدشم مگه جوون سالم میمیره نه پیرها مریض قلبیها بچه ها

اخه قلبم یکم‌مشکل داره😁😭حلالم کنید خواهران

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ای بابا ینی میمیرم؟؟

واه 

من امروز درمانگاه اورژانس بودم همه هم انفولاتزا داشتن 

والله حالشونم خوب بود 

یه سرم زدن با دتا امپول توش و رفتن

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

واه  من امروز درمانگاه اورژانس بودم همه هم انفولاتزا داشتن  والله حالشونم خوب بود  ...

آره همینه دوتاآمپولو یه سرم

استرااااااحت و سوپ و میوه روبه راه مشی

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
واه  من امروز درمانگاه اورژانس بودم همه هم انفولاتزا داشتن  والله حالشونم خوب بود  ...

اخه همچین منو ترسوندن و چند نفرن مردن دیگه فک میکنم قراره بمیرم😁

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
اخه همچین منو ترسوندن و چند نفرن مردن دیگه فک میکنم قراره بمیرم😁

نه بابا اینجا که تو اورژانس خیلی عادی برخورد میکردن 

منکه انفولانزا نداشتم فشارم الکی ۶روی ۴ بود 

یکم نفس تنگی گرفته بودم برا همین رفتم دکتر 

دکار بیشتر منو ترسوند

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔