2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشی بهتره خیلی درد داره

ارزششو داره

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
ازم کوچیکتره همه زندگیمه

از ات کوچیکترع درسع عشق ک دس‌خود ادم نی

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
واقعا؟

بله یه عشقی ک خانوادم مخالفن‌

یه عشقی ک یه دنیا با ارزوهام فرق داره 

یه عشقی ک فقط می تونم‌ ۲ماه یه بار ببینمش 

سهمم‌ازش شاید روزی ۱ ساعت چت کردن در روز باشه 

ولی خداروشکر میکنم‌بابتش حتی بابت گریه هایی ک میکنم 

عشق خیلی چیز خوبیه حتی با همه سختیاش ❤☺

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
آیا شماها هم فکر میکنید که هیچکس جز طرفتون عاشقی بلد نیست؟؟؟ مال من با همتون فرق داشت با همتووووون☹ ...

همع همین فکر میکنن عزیزم

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
حتی اگه بیفرجام باشه،دوست داشته شدن توسط کسی یکی از لذت بخش ترین قشنگی های زندگیه.

بله کاملا درسته عشق قشنگترین حس دنیاست😌

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
چشمت روشن😂

نگو خجالت میکشم

همع همین فکر میکنن عزیزم

اخه اون یجوری منو دوست داشت انگار که دخترش باشم خیلی نگرانم بود☹☹☹

من تازع عاشق شدم  

بهترين لحظات عمرت...از ثانيه ثانيه ش لذت ببر...

نگاه هاي قايمكي اون استرس اولين قرار اولين باري ك دستتو ميگيره يا اون زماني ك برميگردي خونه دستات بوي اونو ميده....اون اشكهاي از سر دلتنگي...انتظار.....

لحظه جدايي.......................

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/