2777
2789
عنوان

چی بپوشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب منم همینکارو میکنم‌.. ی لباس رو تاوقتی ک همه ببینن میپوشم وبعدش دیگه زده میشم ازش‌.... 

خب من اینجوری نیستم دقیقا.هنوز بعضی لباسامو اگه کسی ببینه دیگه نمیپوشم و میدم بیرون

من همین یه دونه ام!

من برام مهم نیست زیاد ولی الان حاملم هیچکدوم از لباسام اندازم نیست یکی فقط اندازس که خیلی بیریخت میشم توش چند وقت دیگه بعله برون پسر عمومه😣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
اره افرین‌..‌ نظر دیگران فقط رو تیپم مهمه واسم... همیشه دوس دارم تو جمع من اولین باشم برتر باشم‌... ...

اصلا برا من مهم نیس تکراری بپوشم یا ن 

فقط حال دلم خوب باشه و مرتب بنظر برسم برام کافیه زیاد لباس میخرم ولی شده لباسای دو سال قبلمم بپوشم خو چه اشکالی داره 

لباسامو با علاقه انتخاب میکنم گاها که لباسم خراب میشه نمیتونم لندازمش دور اونقد که وابسته اشونم😑😬

اینقد خوشم میاد از اونایی ک از من بدشون میاد😉😁