2777
2789
عنوان

چی بپوشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 71 پست

من واسم مهمه ولی نه به شدت شما یه مانتو رو دوسه بارپوشیدم میذارم کنار چندماه دوباره میارم جلو دست 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تکراری ام میپوشم ولی به روسری یا کیف و کفش دیگه که قبلا نپوشیدم

خب مشکل من یکی دوتا نیس‌‌‌... من هر وقت دلباس میگیرم ست کامل میگیرم...‌ یعنی ی مانتو ک بگیرم باید هارمونی ردسری و کیف و کفش و غیره هم باهاش باشه‌... و اونارو با لباس دیگه نمیپوشم... حس میکنم وسواس فکری دارم 

چون خیلی دوست داری تک وخاص باشی ونظر دیگران خیلی برات مهمه واسه خودت زندگی کن

اره افرین‌..‌ نظر دیگران فقط رو تیپم مهمه واسم... همیشه دوس دارم تو جمع من اولین باشم برتر باشم‌... کسی بهتر من نباشه‌.. گاهی ک ساده میپوشم زود پشبمون میشم و عصبی.... من چیکار کنم خدایا... قبلا برام مهم نبود خرید ولی الان لباس خیلی گرون شده 

اره افرین‌..‌ نظر دیگران فقط رو تیپم مهمه واسم... همیشه دوس دارم تو جمع من اولین باشم برتر باشم‌... ...

عكس يكي از تيپا و لباسهات رو بزار ببينيم صورتم معلوم نباشه قبوله

این نیز بگذرد
عكس يكي از تيپا و لباسهات رو بزار ببينيم صورتم معلوم نباشه قبوله

وا ..... سلفی میگیرن معمولا کی دیگهدقدی عکس میگیره... حالا شما چطور عکسی میخواین... تو خونه بیرون یا ؟؟؟

اره افرین‌..‌ نظر دیگران فقط رو تیپم مهمه واسم... همیشه دوس دارم تو جمع من اولین باشم برتر باشم‌... ...

خیالتو راحت کنم هیچکس توجه نمیکنه اصلا یادش نمیمونه توچی پوشیدی بیخود انقدر استرس بجون خودت نریز تجربه دارم که میگم

دیدم اوضاع مالی همسر مثه پدر نیس.واسه همین لباسایی که سمت خانوادم میپوشم رو سمت خانواده همسرم هم میپ ...

خوب منم همینکارو میکنم‌.. ی لباس رو تاوقتی ک همه ببینن میپوشم وبعدش دیگه زده میشم ازش‌....