2777
2789

سلام صفحه 47و 50  کتاب ریاضی اگه کسی حل شده را دارد برام عکس بفرستید ممنون 

دلم را،آرزوهایم را،آینده ام را به خدایی می سپارم که یوسف را از عمق چاه به اوج پادشاهی رساند.

😁تو نت سرچ کن گام به گامشو دانلود کن

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تانگرام ها رو بدید خود بچه حل کنه ذهنش خلاق میشه

سر این درس غایب بوده نفهمیده چه طوری حل کنه

دلم را،آرزوهایم را،آینده ام را به خدایی می سپارم که یوسف را از عمق چاه به اوج پادشاهی رساند.

عزیزم با ۴ تا مثلث قرمز و ۴ تا مربع آبی کوچیک و یه مربع زرد بگو شکل درست کنه مثل یه آدمک یا موشک یا هرچیزی که میتونه

اگه رو کاغذ ببری و بدی دستش خودش با خلاقیت خودش میتونه انجام بده

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

عزیزم با ۴ تا مثلث قرمز و ۴ تا مربع آبی کوچیک و یه مربع زرد بگو شکل درست کنه مثل یه آدمک یا موشک یا ...

مرسی 

عزیزم از کتاب زیاد واضح نبود از نت با توضیح واست پیدا کردم

ممنون لطف کردی😚

عزیزم از کتاب زیاد واضح نبود از نت با توضیح واست پیدا کردم

ببخشید اینو از کجا سرچ کردین اگه ممکنه لینکشو برام بفرستید ممنون

ببخشید اینو از کجا سرچ کردین اگه ممکنه لینکشو برام بفرستید ممنون

نوشتم گام به گام ریاضی دوم دبستان لینکش واسم اومد دانلود کردم؛ببخشید حذفش کردم ببینم پیداش میکنم یانه🙈

نوشتم گام به گام ریاضی دوم دبستان لینکش واسم اومد دانلود کردم؛ببخشید حذفش کردم ببینم پیداش میکنم یان ...

ممنون زحمت کشیدی پیداش می کنم