2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من دوست دارم نماز بخونم همیشه هم دوست دارم لاک داشته باشم حالابا لاک نمازم بخونم خوبه یا لاک بز ...

عزیزم فلسفه نماز چیه؟ به قول امام صادق گمونم، فرموده اگه میخوای ببینی نمازت قبول شده یا نه ببین توی زندگی چقدر از گناه دوری میکنی. مثل غیبت مثل تهمت و اینجور چیزا.

برام صلوات میفرستین که مشکلم حل شه؟😢😢😢توروخدا
باس بش میگفتی اگه دوس داری ثوابش بیشتر بشه موهاتم بپوشون

اون موقع نوجوان بود حاضر بود کلا نماز نخونه ولی موهاشو که مدل داده بهم نریزه معلم پرورشیم گفت تو مبطلات نماز ننوشته بیرون بودن مو باعث باطل شدن نماز میشه نباید دخالت میکردی 

میکروبلدینگ هم گناهه عایا؟؟؟

😁 بحث تخصصی شد

میکروبلدینگ چیجوری بیده🤔🤔

نمی دونم آخه با تزریق زیر پوست انجام میشه یا چسب روی پوست

#بزرگی سرار به گفتار نیست #دوصد گفته چون نیم کردار نیست.
من با لاک میخونم یعنی مثلا چون لاک دارم خدا به حرفم گوش نمیده به نظرم ک خدا خیلی مهربونتره این حرفاس ...

بله درست میگی عزیزم معلومه که گوش میده و مهربون تر از این حرفاست.خدا همه بنده هاشو دوست داره و شما دعا کنی ازش چیزی بخوای بهت میده حتی اگر نمازم نخونی اما خب همون خدا توی قیامت به خاطر نخوندن نماز یا رعایت نکردن شرایطی که گفته مجازات میکنه.کمتر زنی پیدا میشه لاک دوست نداشته باشه اما به خاطر گوش دادن تمام و کمال به خدا قبل از وضو لاکشو پاک میکنه.درسته خدا خیلی مهربونه اما خیلیم عادله حتما حتما پیش خدا یه فرقی هست بین اونی که به حرف خدا گوش میده و اما و اگر نمیاره و رضایت خدا براش اولویته با اونی که برای خودش تبصره میاره و عینا گوش نمیده و رضایت خودش مهمتره

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
بابا من دوست دارم نماز بخونم همیشه هم دوست دارم لاک داشته باشم حالابا لاک نمازم بخونم خوبه یا لاک بز ...

عزیزم ببین رضایت خودت مهمتره یا رضایت خدا.خدا گفته نمازت باطله اون دنیاهم مجازات میشی حالا دیگه خودت باید انتخاب کنی

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
اون موقع نوجوان بود حاضر بود کلا نماز نخونه ولی موهاشو که مدل داده بهم نریزه معلم پرورشیم گفت تو مبط ...

نه باطل نمی کنه نماز رو ولی درست اینه حجاب داشته باشه

ولی تو یه سنی نمیشه بعضی چیزا رو راحت جا انداخت باید از درش وارد شد.

باس بش میگفتی اگه دوس داری ثوابش بیشتر بشه موهاتم بپوشون

آفرین میگن ی حرف دل میبره ی حرف دل میاره همینه.

ی معلم داشتیم میگفت با لاکم بخونین بعد از ی مدت خیلی از بچه ها به معرفتی رسیدن که خودشون لاکو بیخیال شدن اونایی ام که با لاک میخوندن بازم به نظر من از نخوندن بهتر بود حداقلش اینه که از یاد خدا غافل نمیشدن

منم نمیدونم چطوری فقط میدونم زخم میشه پوست حین کار...من انجام ندادم...

اگه زخم میشه و دائمی هست پس توی پوست تزریق میشه ولی اگه موقت باشه بدون خونریزی روی پوست فقط پوشیده میشه که این نوعش درست نیست

ولی عرض کردم اگر نیاز ضروری نیست خود تاتو کلا گناهه

حالا بعضی وقتا طرف یه زخمی داشته یا مریضی گرفته ابروهاش ناقص شده برای اینکه توی جمع اذیت نشه اشکالی نداره تاتو کنه ولی برای زیبایی بیشتر و غیره گناهه