2777
2789
این موارد برای تقویت حافظه شون خیلی خیلی موثره تا حدی که اگه واقعا با اعتقاد بخونینش درسی که خوندین سر امتحان یادتون نمیره ، حتی یه چیزایی یادتون میاد خودتونم تعجب میکنید ... اینارو صبح کنکور بخونین ! ( همش کوتاهه خیلی خیلی بخواد وقت بگیره یک ربع وقت میگیره ... ) 1 - آیه ی آخر سوره ی فتح و 10 مرتبه بخونن 2 - سوره ی مزمل و سه مرتبه بخونن 3 - آیه الکرسی و 5 مرتبه بخونن 4 - چهار قل بخونن 5 - یک حمد و سه توحید بخونن 6 - چهارده صلوات با وعجل فرجهم بفرستن همه هم تقدیم به سرور عالم هستی ، امام زمان (عج) ... من معجزه ی اینارو دیدم !! گفتم بهتون بگم شاید کنکوری از این تاپیک رد شد ...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

خواهش میکنم عزیزم .. موفق باشی ان شالله ...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل بیبی موفق باشی عزیزدلم

بله عزیزدلم میشه خوند ... فقط این 4 سوره رو نخون اصلاااااااااااااا (سجده - فصلت - نجم - علق ) این 4 تارو نخون بقیه هرچی دوست داشتی بخون... دستت هم روی آیات قرآن نره به هیچ عنوان!

سلامت باشی بنفشه جون ... ان شالله خبر قبولیت و بشنوم عزیزززززم

مرسی عزیزم منم دخترم کنکور داره
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....
ان شالله که کنکورش و خیلی خیلی خوب بده عزیزم ...